Intimate Conversations  : hedendaagse kunst in het Wiltcher’s

Gepubliceerd op 31 maart 2023 door ELLE Partner
Intimate Conversations  : hedendaagse kunst in het Wiltcher’s

Ter ere van zijn 110de verjaardag organiseert het Steigenberger Icon Wiltcher's tal van festiviteiten. Zo opent het vijfsterrenhotel zijn suites op de zesde verdieping voor het Brusselse kunstplatform ENGARDE en opkomend artistiek talent.

De parels van de hedendaagse kunst

Van 30 maart tot 2 april voert het Wiltcher’s – het voornaamste luxehotel van onze hoofdstad – ons naar de zesde hemel. In een gedempte, geraffineerde sfeer geven de deelnemende kunstenaars uiting aan hun inspiratie, emoties en visie. Zo vinden we er creaties van de getalenteerde kunstschilder François Patoue en van Thibault Huguet, een Franse designer die zich in Brussel heeft gevestigd. Zijn werk met strakke en uitgebalanceerde lijnen was onder andere te zien op het Brusselse salon COLLECTIBLE en tijdens de Paris Design Week 2022. De Antwerpse galerij vcrb stelt een selectie aan kunst voor van hun eigen artiesten.

Onder leiding van Associate Director Marketing & Communication Erik Le Roux, Gianni Isella oprichter Engarde met de ondersteuning van General Manager Norman Mark wordt, het Wiltcher’s dus even een uitzonderlijke expositieruimte voor hedendaagse kunst en briljante artiesten.

Daarnaast sluiten ook enkele prestigieuze merken zich haast natuurlijk bij het event aan. Zo stelt de Belgische juwelier Manalys zijn gedurfde sieraadcreaties voor. En champagnehuis Taittinger biedt een immersive experience rond zijn uitzonderlijke cuvées aan. Niet alleen hotelgasten, maar iedereen met goede smaak is er welkom ... Wie een droomnacht in een van de luxueuze kamers wil doorbrengen, kan dat uitzonderlijk doen voor de speciale prijs van € 290 per nacht. Het zou zonde zijn om daar niet van te profiteren.

PRAKTISCH

Vernissage op 30 maart, tentoonstelling tot 2 april 2023, op de zesde verdieping van het hotel Wiltcher’s. In samenwerking met het kunstplatform Engarde.

Vernissage op uitnodiging of betalend (€ 120/pers. alles inclusief) Toegang tot de vernissage is inbegrepen in het pakket ‘Kamer & Intimate Conversations’ (€ 290/2 pers., ontbijt inbegrepen).

Informatie en reservatie: www.engarde.brussels

 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Steigenberger Wiltcher's
www.wiltchers.com

LEES OOK:
Yes to the dress: 7 trends voor bruidsjurken in 2023
Docks Bruxsel lanceert de Beauty & Fashion Schools en nodigt je uit voor een unieke VIP-avond!
De blozende Pink Lady, een appel met groene waarden