Docks Bruxsel lanceert de Beauty & Fashion Schools en nodigt je uit voor een unieke VIP-avond!

Gepubliceerd op 15 maart 2023 door ELLE Partner
Docks Bruxsel lanceert de Beauty & Fashion Schools en nodigt je uit voor een unieke VIP-avond!

Kom op 7 april naar de VIP-avond voor de lancering van de Beauty & Fashion Schools bij Docks Bruxsel! Het event staat volledig in het teken van fashion en beauty en is gratis voor alle ELLE-lezeressen in België. Het belooft dan ook een onvergetelijke avond te worden.

Vanaf 8 april ontvangt Docks Bruxsel jou gedurende 4 zaterdagen in zijn ‘beauty & fashion’-corners voor een ultiem verwenmoment waarin al jouw troeven in de verf worden gezet. Het doel van de Beauty & Fashion Schools? Jou adviseren en helpen bij het uitzoeken van de meest flatterende kledingstijl, het kiezen van de beste verzorgingsproducten voor jouw huid, het verfijnen van je make-uproutine en het testen van nieuwe parfums die bij jouw persoonlijkheid passen.

Je wordt begeleid door twee personal shoppers (aanwezig van 14 tot 18 uur) en beauty-consulenten die je helpen bepalen welke kleuren het best bij jouw teint en uitstraling passen. Docks Bruxsel heeft voor zijn ‘beauty & fashion’-corners de beste partners uitgezocht. Je vindt er ICI PARIS XL, APRIL, DI, YVES ROCHER en BABYLISS in de ‘beauty’-corner, en GUESS, KIABI en H&M in de ‘fashion”-corner.

Schrijf je in voor de ELLE VIP-avond!

Neem snel je agenda erbij! Op 7 april slaan Docks Bruxsel en ELLE de handen in elkaar om jou in avant-première te laten kennismaken met de Beauty & Fashion Schools tijdens een VIP-openingsavond van 16 tot 20 uur.

Naast de ‘beauty & fashion’-corners die er 4 zaterdagen lang te vinden zijn, is er die avond ook een ELLE-styliste aanwezig. Je krijgt er advies, een voorstelling van de trends voor de lente/zomer 2023 en tal van modetips. Er zijn twee sessies voorzien: een om 17 uur en een om 19 uur.

Wil je erbij zijn op vrijdag 7 april en een goodiebag boordevol cadeautjes, waaronder uiteraard een ELLE-magazine, mee naar huis nemen? Schrijf je dan hier in voor het event. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Schrijf je hier in!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.
docksbruxsel.be

LEES OOK:
Creëer je eigen keuken met vanden borre kitchen
Shop 15 merken met de mooiste minimalistische handtassen
Wedstrijd: upway.be viert zijn verjaardag en geeft een elektrische fiets weg!