" "

Creëer je eigen keuken met vanden borre kitchen

Gepubliceerd op 14 april 2023 door ELLE Partner
Creëer je eigen keuken met vanden borre kitchen ©Vanden Borre Kitchen

De keuken? Daar eten we, toosten we, lachen we. We helpen er de kinderen met hun huiswerk en gaan er soms op in verhitte discussies... De keuken is een echte leef-ruimte, de kern van ons huis. Het is dan ook essentieel dat ze functioneel is, praktisch en ergonomisch. Tegelijk moet ze passen bij onze leefgewoontes. Dat heeft de specialist in supergepersonaliseerde uitgeruste keukens, Vanden Borre Kitchen, gelukkig goed begrepen.

Droom ook jij ervan om je keuken tot in het kleinste detail samen te stellen en aan jouw behoeften passen? Een echte keuken op maat, die door en voor jou is ontworpen: dat vind je bij Vanden Borre Kitchen. Hun motto? De keuken, het vertrouwen.

Een gepersonaliseerde kwaliteitskeuken

Van de meubels over de accessoires tot de kleuren, het ontwerp en de afmetingen: de keukens van Vanden Borre Kitchen zijn voor 100% gepersonaliseerd... en personaliseerbaar. Laat je fantasie dus de vrije loop, kies uit oneindig veel opties en creëer een unieke keuken die volledig bij je levensstijl aansluit. Bovendien staan de adviseurs en experts van Vanden Borre Kitchen klaar om je tijdens het hele project te helpen en begeleiden.

Of het nu gaat om een langwerpige keuken of een U- of L-vormig exemplaar, bij Vanden Borre Kitchen zijn alle keukens ergonomisch, functioneel en verkrijgbaar in meer dan 10.000 kleuren. Of wat dacht je van aaneensluitende deuren die tot 260 cm hoog reiken, voorpanelen van echt hout en grote laden (met 20% meer opbergruimte)? De plannen worden ontworpen met de hulp en knowhow van deskundige adviseurs. Ze hebben aandacht voor zowel de esthetische als de functionele kant en dragen maatwerk en oog voor detail hoog in het vaandel. Vanden Borre Kitchen biedt premium service en is bovendien de enige met een 100% transparante "all-inclusive" prijs.

©Vanden Borre Kitchen

Een schappelijke prijs, begrip voor je behoeften

De projecten worden niet alleen door specialisten ontworpen en geïnstalleerd, ze worden ook tegen een eerlijke “all-inprijs” aangeboden, aangepast aan de behoeften van de klant. Bij Vanden Borre Kitchen wachten je dan ook geen onaangename verrassingen: opmetingen, projectaanpassingen, levering, plaatsing, terugname van oude verpakkingen en het schoonmaken van de keuken zijn in de prijs inbegrepen!

Bovendien is er een garantie van tien jaar op het meubilair, terwijl voor de elektrische toestellen een garantie van vijf jaar geldt. Het resultaat? Een keukenproject op maat, ontworpen met de steun en begeleiding van experts die je graag persoonlijk en betrouwbaar advies meegeven. Wat wil je nog meer?

LEES OOK:
5 fouten om te vermijden bij het inrichten van je huis
Thalys: beleef je vergaderingen weer intens en mét emoties
WIN WIN WIN: een Foodbag-maaltijdbox voor twee inclusief aperitief van The Mocktail Club