Thalys: beleef je vergaderingen weer intens en mét emoties

Gepubliceerd op 21 februari 2023 door ELLE Partner
Thalys: beleef je vergaderingen weer intens en mét emoties ©Thalys

Een echte fysieke ontmoeting, daar kan niets tegenop. Digitale communicatietools hebben onze manier van werken dan wel een andere dimensie gegeven, face-to-face contact blijft essentieel. Thalys brengt je erheen.

Reizen opent je geest, versterkt je verbeelding en geeft energie. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf succesvol te runnen. Thalys brengt je in alle rust naar je afspraken, zonder stress en in ongeëvenaard comfort. Je komt aan in hartje Parijs, Keulen of Amsterdam na een productieve tijd aan boord of een aangenaam moment van rust in een comfortabele omgeving. Jouw zakenreizen waren nog nooit zo gemakkelijk.

Jouw comfort boven alles

Een reiservaring met Thalys bestaat in 3 verschillende niveaus: Standard, Comfort en Premium.

Aan boord zijn er individuele stopcontacten beschikbaar om jouw elektronische apparaten op te laden. Dankzij wifi kun je rustig werken of ontspannen. Met een topsnelheid die oploopt tot 300 km/uur blijft wifi aan boord van Thalys een heus technologisch hoogstandje. Bekijk het persaanbod dat je digitaal krijgt aangeboden via het wifiportaal Thalysnet, toegankelijk voor alle leden van het My Thalys World-programma. Voor of tijdens je reis kun je ook alvast je taxi of rittendienst online bestellen. Zo ben je zeker dat iemand je staat op te wachten bij aankomst én je weet vooraf hoeveel de rit zal kosten.

Thalys Business
©Thalys

Met de Comfort- en Premium-ervaring geniet je van een bijzonder ruime en rustige persoonlijke omgeving waarin je je optimaal kunt concentreren. Brede, comfortabele stoelen en snellere wifi zijn enkele voordelen die het hele verschil maken. Met de Premium-ervaring krijg je gratis toegang tot de Thalys Lounges in de directe omgeving van de stations Brussel-Zuid en Paris-Nord, perfect om nog even rustig te werken en te wachten. Afhankelijk van het tijdstip van de dag krijg je een maaltijd of snack geserveerd aan je zitplaats. Een mooie kans om de unieke smaken te ontdekken die zijn bereid door de Belgische chef-kok Frank Fol (‘The Vegetables Chef®’) en het zoete lekkers van de Franse patissier Olivier Vidal, in 2007 uitgeroepen tot beste ambachtsman van Frankrijk. Duurzame catering met de beste seizoensproducten afkomstig uit de regionale landbouw en gegarandeerd ggo-vrij. Er is ook een aanbod van vegetarische menu’s.

Thalys Pass-abonnement voor nog meer gemak

Reis je vaak met Thalys? Thalys ontwikkelde abonnementen die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van mensen die regelmatig reizen. Ze bieden maximale flexibiliteit en comfort.

Vergeet trouwens ook niet dat je een zakelijk avontuur steeds kunt verlengen met een persoonlijke ontdekking. De mooiste steden liggen op je te wachten en niets weerhoudt je ervan om na afloop van je meeting je verblijf te verlengen dankzij de flexibiliteit van Thalys voor het aanpassen van tickets. Keer dus terug naar huis wanneer jij dat wilt: Thalys rijdt dagelijks op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Thalys.
thalys.com

Lees ook:

Jouw ultieme droomvakantie aan de mediterrane kust bij Ikos Resorts

Perfecte foto's en verborgen parels: ontdek de Pinterest-route in Knokke-Heist

Dit zijn onze 5 favoriete cocktailbars in Antwerpen