Jouw ultieme droomvakantie aan de mediterrane kust bij Ikos Resorts

Gepubliceerd op 11 januari 2023 door ELLE Partner
Jouw ultieme droomvakantie aan de mediterrane kust bij Ikos Resorts

Beleef unieke vakanties langs de spectaculaire kustlijnen van de Middellandse Zee in de all-inclusive Ikos Resorts. Culinaire verrassingen, indrukwekkende spa’s, een compleet sportaanbod... Elk vijfsterrenresort staat garant voor een zorgeloos verblijf omgeven door kristalhelder water en weelderige tuinen. Met zijn unieke concept van onvoorwaardelijke luxe overtreft het de verwachtingen van elke reiziger…

Met het bekroonde luxe all-inclusive concept wacht de gasten een onvergetelijke ervaring, waarbij gastronomie, service en stijl naar nieuwe hoogten worden getild. Dankzij het ‘Local Discovery’-concept ontdek je ook steeds kosteloos de regio en cultuur buiten de grenzen van het resort. Ikos Resorts heeft daarnaast heel wat in petto voor 2023! Er is het gloednieuwe Griekse Ikos Odisia op het prachtige schiereiland van Corfu's Dassia Bay, omringd door weelderige  en de Idyllische Ionische kust. Het resort heeft haar eigen privé strand en is in perfecte harmonie met de natuurlijke omgeving door laagbouw die opgaat in het groen. Daarnaast zal ook Ikos Porto Petro zijn deuren openen in Mallorca, Spanje. Gelegen naast Mondrago Natural Park en Porto Petro Marina, verwelkomt het gasten op een van de beste locaties van het eiland. Het resort zal meer dan driehonderd kamers en suites tellen, net als zes restaurants met menu's samengesteld door sterrenchefs, vijf zwembaden, een exclusieve spa, sportfaciliteiten en kinderclubs.

Wie verlangt naar dat tikkeltje meer, kiest voor de Ikos Deluxe Collection-upgrade. Je geniet dan van premium voordelen, waaronder een persoonlijke assistent voor vakantieplanning, extra kamervoorzieningen, een sfeervol diner bij kaarslicht op het strand en een gratis nek- en rugmassage in de spa.  Deze ongeëvenaarde service start vanaf het moment dat gasten een Ikos vakantie boeken tot na hun vertrek.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Ikos Resorts.
www.ikosresorts.com

LEES OOK: 

Ikos Resorts: beleef dé exclusieve vakantie-ervaring

Baden in luxe

Airbnb stelt Sissi's Weissenstein Paleis open voor sprookjesachtige overnachting