WIN WIN WIN: een Foodbag-maaltijdbox voor twee inclusief aperitief van The Mocktail Club

Geüpdatet op 2 februari 2023 door ELLE Partner

Het is februari en dat betekent één ding: Tournée Minérale is aangebroken. Om dat te vieren stellen Foodbag en The Mocktail Club een unieke food- en drink pairing samen. En die kan jij nu winnen.

Het Belgische Foodbag staat voor originele, gezonde maaltijdboxen met verse, lokale ingrediënten. Dankzij duidelijke instructies en handige tips tover je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel. In tegenstelling tot vele andere maaltijdboxen is een abonnement bij Foodbag niet verplicht. Kortom: jij hoeft je geen zorgen te maken over boodschappen en geniet van een flexibel, inspirerend en gemakkelijk alternatief

The Mocktail Club staat dan weer bekend om zijn ready to serve alcoholvrije aperitieven op basis van verse vruchten en kruiden. Het idee ontstond bij oprichtster Marie Claessens nadat ze haar intolerantie voor alcohol ontdekte. Al snel sprong zus Kaat mee op de kar en samen bouwden ze The Mocktail Club uit tot de succesvolle onderneming van vandaag. De mocktails van het merk moeten niet onderdoen voor hun alcoholische zusjes qua beleving en bevatten bovendien geen bewaarmiddelen, smaakstoffen of geraffineerde suikers. Kortom: ze ogen mooi, zijn lekker én gezond.

Gezond genieten

Samen lanceren The Mocktail Club en Foodbag gedurende de maand februari elke week een nieuwe aperobox met bijpassende mocktail: 100% Belgisch én lekker gezond. Elke box bevat 3 gerechten voor 2 personen. Zo is er voor ieder wat wils en hoeft niemand iets te missen tijdens Tournée Minérale. Ontdek de boxen hieronder:

  1. Mexicaanse box gepaired met N°7 Lemongrass & Chili
  2. Franse box gepaired met N°5 Grapefruit & Vanille
  3. Italiaanse box gepaired met N°1 Basil & Elderflower
  4. Asian box gepaired met N°4 Green tea & Orange blossom

Win win win

Begin jij - net als wij - spontaan te watertanden? Beantwoord dan de wedstrijdvraag en maak kans op de Asian box gepaired met de mocktail N°4 Green tea & Orange blossom. Het smakenpalet van deze mocktail is geïnspireerd op het Midden-Oosten en past dan ook perfect bij aziatische gerechten. De mocktail bevat noten van groene thee van de eerste pluk, fruitig sinaasappelsap en oranjebloesem. Je serveert hem met ijsblokjes, een takje verse munt en een citroenschijfje. Zo creëer je in no time je eigen #mocktailmoments at home. 

Doe mee en wie weet sleep jij wel een Foodbag (voor 2 personen met 3 gerechten) incl. aperobox en The Mocktail Club twv € 89,61 in de wacht!


Tip: het antwoord vind je hier!

Lees ook:
Deze 3 trending winterjassen verdienen een plaats in je kast
Laatste kans: scoor deze 10 trends nu nog in de solden
Dit valentijnscadeau creëert de perfecte activiteit voor een romantische avond