Laatste kans: scoor deze 10 trends nu nog in de solden

Gepubliceerd op 25 januari 2023 door Daphne Dorgelo
Laatste kans: scoor deze 10 trends nu nog in de solden Imaxtree

Nog maar een week en de wintersolden zijn gedaan. Wil je nog een laatste slag slaan, dan tippen we deze 10 items die on trend zijn en dat nog wel even zullen blijven. Zo scoor je ditmaal geen miskopen in de solden, maar trends die je nog lang kan dragen.

Wil je helemaal gewapend zijn voor de soldenperiode, lees dan ook '10 tips om de solden te overleven' en 'Solden shopping: zo vind je de ideale jeans voor jouw figuur'.

1. Een witte jeans

Zeker, de blauwe jeansbroek is en blijft een vaste waarde, maar is desondanks niet voor elke gelegenheid even geschikt. In tegenstelling tot de witte jeans die nog láng zal blijven in het modelandschap. De casual look spreekt voor zich bij een jeansbroek, maar wil je een witte jeans chiquer doen lijken? Schuif een paar pumps aan je voeten, draag er een wit hemd op en gooi een sweater over je schouders.

Z2595 high waist straight leg, Levi's, was €129,95, nu €64,97 (-50%)

Shop hier

2. Een stirrup legging

Als we de recente catwalks mogen geloven, is de legging anno 2023 onmisbaar. Wellicht heb je nog een stirrup legging in je kast liggen, zo niet, dan is het nu het moment om nog één in te slaan. Stoer met laarzen, fashionable met slingback pumps.

Stirrup legging, Wolford, was €130, nu € 78 (-40%)

Shop hier

3. Moon Boot’s

Dua Lipa, Hailey Bieber, Ellis Ross en nog veel meer celebs zijn gespot in laarzen van het merk Moon Boot. Snappen we, ze zijn functioneel door hun bestandheid tegen Belgisch én Alpen winterweer, ze bevatten high-tech elementen geïnspireerd door astronautenapparatuur (Moon Boot werd populair na de Apollo 11 maanlanding) en ze zijn ultra trendy: draag ze in de winter met een legging zoals hierboven, in de lente met een cargo broek zoals Ross eerder deed en in de zomer onder een mini skirt.

Mars Saffiano, Moon Boot, was €459, nu €299 (-35%)

Shop hier

4. Een roze hemd

Barbiecore is here to stay for a while! Na de Valentino herfst/winter 2022-show, waar hot pink duidelijk domineerde op de catwalk, hebben ontwerpers/influencers/modemensen het massaal overgenomen.

Hemd, Only, was €29,99, nu €20,99 (-30%)

Shop hier

5. Een korte jas

Dit seizoen worden lange jassen vervangen door ultra korte jassen in lichte varianten: wit, crème, zandtint, bruinachtig, maar ook geelachtig of bruine tinten.

Rea, Le Ger, was €69,90, nu €59,90 (-14%)

Shop hier

6. Een korte bodywarmer

Voortbordurend op de korte-jassen-trend, geldt dit ook voor bodywarmers. Ideaal in de zomer voor de ietwat koudere dagen, terwijl je de korte bodywarmer in de winter over een wollen trui draagt voor een nog warmer effect.

Bodywarmer, JDY, was €34,99, nu €27,99 (-20%)

Shop hier

7. Een baguette tas

De hobo baguette is niet meer uit het straatbeeld weg te denken! Nu, maar ook dit voorjaar komen we de tas in overvloed tegen.

Hobotas alexie saffiano, Guess, was €125, nu €75 (-40%)

Shop hier

8. Een choker

Dat de choker hét statement juweel van 2023 is, bespraken we eerder al. Hoewel er veel geweldige chockers zijn, vonden wij deze punk chic variant tussen het grote soldenaanbod.

Chainlink choker, Lanvin, was €890, nu €489 (-45%)

Shop hier

9. Een opvallende lange jas

Een lange jas zorgt er altijd voor dat je er in een handomdraai stylish uitziet, maar met een statement exemplaar wordt dat effect nog eens verdubbeld. Het maakt niet uit welke outfit je aan hebt, met deze lange jas zal je altijd hoge ogen gooien.

Glanzende regenjas, Calvin Klein Jeans, was €199,90, nu €159,92 (-20%)

Shop hier

10. Een paar kitten heels

Kitten heels... Wat zijn ze geliefd! Ook op de ELLE België redactie zijn we groot fan. Je combineert ze supervrouwelijk met een jurk of rok, maar ook onder een cargo broek of pantalon staan ze stoer. En in de winter kun je ze ook perfect dragen óver een panty. En het beste van alles? Je draagt deze lagere hakken zónder dat je een hele avond pijn aan je voeten hebt.

Satin pumps, Giaborghini, was €434, nu €217 (-50%)

Shop hier