Dit valentijnscadeau creëert de perfecte activiteit voor een romantische avond

Geüpdatet op 26 januari 2023 door ELLE Partner
Dit valentijnscadeau creëert de perfecte activiteit voor een romantische avond ©LEGO

Verras dit jaar je partner eens niet met een 'gewone' bos bloemen, maar een die de speelsheid en duurzaamheid van jullie relatie symboliseert.

Het is bijna Valentijnsdag, waardoor onder veel koppels twee vragen rijzen: 1) wat gaan we doen? En 2) wat geef ik mijn partner? Want of je het nu een 'commerciële bedoening' vindt of niet, stiekem vindt iedereen het leuk om extra in de watten gelegd te worden. Wat als we je daarom vertellen dat we die twee prangende vragen in één geweldig cadeau kunnen beantwoorden? Namelijk: een LEGO voor volwassenen 'builds for two' set.

Meer specifiek: een set om een Boeket met Wilde Bloemen te maken. Niet alleen vormt het bouwproces een mooie herinnering samen (wijntje, kaarsjes, LEGO set), maar in tegenstelling tot zijn levende tegenhanger kan je dit boeket als eindresultaat ook steeds opnieuw naar wens herschikken. En: net als jullie liefde, verwelkt het nooit! Vergeet daarbij niet dat Valentijnsdag voor alle soorten liefde geldt. Je kan er bijvoorbeeld ook met je beste vriend(in) mee verrassen, meter of moeder.

ELLE probeerde het uit

Hoe zo’n avond samen bouwen eruit ziet? Als ELLE’s lifestyle redactrice nam ik (die, lets be honest, niet bekend staat om mijn engelengeduld) samen met mijn vriend de proef op de som. En ik kan je vertellen: dit is voor iedereen een aanrader. We hebben ontzettend gelachen, onze creativiteit tot bloei laten komen en door het plezier verloren we de tijd volledig uit het oog. Voor we aan de slag gingen, creëerden we een gezellige setting aan tafel. De Botanische Collectie set is opgedeeld in zakjes met nummers waardoor je overzichtelijk te werk kan gaan. De bijgevoegde handleiding geeft duidelijk de bouwstappen aan. Laat je daarbij vooral niet afschrikken door de plaatjes, want je zal merken dat alles uiteindelijk samenvalt. Het level was precies goed: uitdagend genoeg voor onervaren LEGO bouwers zoals wij, ingewikkeld genoeg om aangespoord te worden er samen in te duiken.

Boeket met Wilde Bloemen LEGO

Na het schikken van de zestien bloemen in een vaas (wist je trouwens dat er ook een LEGO vaas is die je kan bouwen?!) gaven we het een mooi plekje in het interieur. Klaprozen, korenbloemen, madeliefjes… Dit staat overal vrolijk. Wil je het als een extra grote, speelse blikvanger neerzetten? Je kan de set ook combineren met het LEGO Bloemenboeket, samen in één vaas of naast elkaar.

At home date night

Na afloop waren we het eens dat deze LEGO builds for two set voor een Boeket met Wilde Bloemen een perfect cadeau is voor een romantische avond op 14 februari. Je partner zal je originele cadeau niet verwachten en het geeft de kans om uit jullie dagelijkse routine te stappen. Hoewel je wel een paar uur (in ons geval dan) zoet bent, kun je het nog combineren met jullie favoriete take out food en/of een film na afloop, voor een date waar je van kunt genieten zonder het huis te verlaten, of je het nu viert met je wederhelft, vrienden of familie.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met LEGO.
lego.com

LEES OOK:

Comet Meetings: de gedroomde oplossing voor je vergaderingen aan het begin van het jaar

Met deze tips slaap jij de hele winter lang als een roos

10 sekstermen die je waarschijnlijk nog niet kende