Comet Meetings: de gedroomde oplossing voor je vergaderingen aan het begin van het jaar

Gepubliceerd op 6 januari 2023 door ELLE Partner
Comet Meetings: de gedroomde oplossing voor je vergaderingen aan het begin van het jaar ©Comet Meetings

Een nieuw jaar, de ideale gelegenheid om je team samen te brengen en zowel terug te blikken op het afgelopen jaar als na de feestdagen in optimale omstandigheden aan het volgende te beginnen. Het Comet Louise-gebouw is origineel en stimulerend, de ideale plek om met collega's samen te komen in het centrum van Brussel.

Comet Louise is een atypische co-ontmoetingsplek aan het Stefaniaplein in Brussel. De ruimtes zijn aangepast aan nieuwe manieren van werken, gericht op productiviteit, creativiteit en welzijn. Ze bieden een unieke ervaring. De vergaderzalen zijn afgestemd op de verschillende behoeften van bedrijven: teambuilding, training, samenkomst van de raad van bestuur, presentatie of brainstorming.

Begin het jaar briljant

Het begin van het jaar is cruciaal voor bedrijven, omdat ze op dat moment teams nieuw leven kunnen inblazen en terugblikken op de behaalde resultaten, maar ook – en vooral – toekomstige doelstellingen definiëren. Voor de oprichters van Comet, de Franse ondernemers Victor Carreau, Maxime Albertus en Nicholas Findling, is het van wezenlijk belang dat deze kostbare momenten in de best mogelijke omstandigheden plaatsvinden en de teams rond een gemeenschappelijk doel samenkomen. Zij gaan ervan uit dat we de socialisatie- en samenwerkingsactiviteiten die inherent zijn aan onze dagelijkse professionele bezigheden niet volledig op afstand kunnen uitvoeren. Om zo goed mogelijk op de behoeften van teams en bedrijven in te spelen, richtten ze Comet op en lanceerden ze hun Comet Meetings-aanbod.

Comet Louise ©Comet Mettings

Uitzonderlijke ondersteuning

Comet Louise – hun eerste vestiging in België; Comet heeft er al zes in Parijs en één in Madrid – biedt alle deelnemers een unieke ervaring waarbij reizen centraal staat. De acht verdiepingen strekken zich uit over 2.800 m2 en alle ruimtes zijn zo ontworpen dat ze verrassen en inspireren: lichte vergaderzalen, gemeenschappelijke ruimtes, plekken om samen te eten en een rooftop met uitzicht over de hele stad. Comet Meetings streeft naar kwaliteitsvolle ontmoetingen, het hele jaar door, en al zeker in deze beslissende periode van het jaar. De inhoud van de meetings en seminars staat daarbij voorop. Daarom wil het bedrijven, managers en organisatoren ontlasten van alle organisatorische rompslomp, zoals techniek, catering, inrichting en alle bijbehorende diensten.

Comet hecht veel belang aan zijn adviserende en ondersteunende rol: tijdens de organisatiefase werkt een meeting scientist nauw samen met de klanten. Hij geeft advies en stelt methodes voor om met kennis van zaken het formaat, de tools en het tempo te bepalen die het best inspelen op de behoeften van je bedrijf. Hij is ook betrokken bij de inrichting van de ruimtes en het opstellen van de agenda: hij stelt onder meer relevante opties voor die bevorderlijk zijn voor het goede verloop van de meeting. Op de dag zelf staan de teams van Comet klaar om je medewerkers hartelijk en professioneel te ontvangen in de voor hen gereserveerde ruimte. Ze zorgen ook voor de technische set-up, zodat je medewerkers zich kunnen concentreren op de inhoud.

Meer dan enkel meetings... Meer dan enkel meetings!

Voor of na de door Comet georganiseerde lunch kunnen de teams genieten van een ontspannende wellnesspauze. Comet staat immers voor een holistische benadering van samenwerking: het bedrijf is ervan overtuigd dat goed voor je lichaam zorgen bevorderlijk is voor de creativiteit. Aan het begin van het jaar is het ook goed om dankbaar te zijn voor de afgelopen twaalf maanden en optimaal aan het nieuwe jaar te beginnen!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Comet Meetings.
comet-meetings.com

LEES OOK:
Derm Light: laat je gezicht weer prachtig stralen
De 5 geheimen voor een geslaagde vergadering (en die daarna)
Agendatip: de veertiende editie van de Affordable Art Fair Brussels