Wedstrijd: upway.be viert zijn verjaardag en geeft een elektrische fiets weg!

Geüpdatet op 8 maart 2023 door ELLE Partner

Upway, het eerste Europese platform voor opgeknapte elektrische fietsen, viert zijn 1e verjaardag en legt je in de watten. Maak kans op een elektrische fiets!

Upway is het platform dat tweedehands elektrische fietsen overkoopt, opknapt en opnieuw verkoopt met garantie. Een elektrische fiets kost er gemiddeld 20% tot 60% minder in vergelijking met een nieuw exemplaar. Veloci, Keola, Moustache, Gazelle, Stromer … Het zijn maar een aantal voorbeelden van populaire modellen en merken die onmiddellijk na aankoop beschikbaar zijn. Elektrische fietsen die worden nagekeken en hersteld door professionele monteurs zodat klanten een kwalitatieve elektrische fietsen tegen een betaalbare prijs kunnen kopen: dat zijn de voornaamste voordelen van deze geluksproviders (want fietsen doet ons goed, dat is bewezen!). Minder CO2, minder afval, minder files: de toekomst van de elektrische fiets is circulair, betaalbaar en zit boordevol goed verstand.

“Het is essentieel dat gebruikte fietsen een grondige en professionele opknapbeurt krijgen. Zo voorkomen we nutteloze verspilling en kunnen we de nieuwe eigenaars een betrouwbare en betaalbare e-bike aanbieden”, aldus Toussaint Wattinne, CEO van Upway.

Door bestaande elektrische fietsen te recycleren, verkleint Upway zijn CO2-afdruk en werkt het actief mee aan een zachte en bewuste mobiliteit.

Win een elektrische fiets van Upway!

Antwoord op de volgende vraag en maak kans op een elektrische fiets van Upway!

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Upway.
Upway

LEES OOK:
Rado Centrix: het uur tussen droom en woestijn
Etam Connects on Tour: praat mee over lingerie (en niet alleen)
5 feministische Netflix documentaires die je gezien moet hebben