Etam Connects on Tour: praat mee over lingerie (en niet alleen)

Geüpdatet op 30 november 2023 door ELLE Partner
Etam Connects on Tour: praat mee over lingerie (en niet alleen) Etam

Gedurende een aantal maanden kunnen we in de boetieks van het beroemde Franse lingeriemerk Etam een uniek event bijwonen. ELLE België is van de partij. Jij toch ook?

Ladies only!

Van maart tot juni en van september tot december organiseert Etam één donderdag per maand een speciaal evenement. Daarbij kunnen we het merk ontdekken en beter leren kennen. Dit vindt telkens plaats in een Etam-boetiek, ergens in België of Luxemburg.

Je wordt er verwelkomt op een exclusieve shopping experience die telkens gebaseerd is op een bepaald thema dat verband houdt met mode, het merk en haar waarden (lucky numbers, badmode, liveshows...). Je krijgt 20% korting bij aankoop vanaf twee artikelen (of meer natuurlijk!).

(c)Lillet
(c)Lillet

Elke avond kun je er een influencer, de ambassadrice van het merk, ontmoeten. Zij geeft tips over hoe je de ideale lingerie uitkiest. Onze partners Kefir Eau Vertueuse en Lillet bieden iedereen een gratis drankje aan. Er zal ook speciale aandacht voor beauty zijn dankzij de merken van de Estée Lauder Group, evenals speciale voordelen voor het evenement.

Op het programma

Antwerpen, 29 september vanaf 16h. Tijdens de Etam Connects On Tour kun je gezellig babbelen over lingerie met de lieftallige Jamie-Lee Six en Sarah Puttemans en hun favoriete items ontdekken.

Louvain-La-Neuve, 5 oktober vanaf 15h. Let de show begin! Onze hoofdredactrice Marie Guérin zal de Etam-liveshow en zijn creatieve items voorstellen maar ook tips geven op welke manier die te dragen. Daarnaast zetten we die dag ook het onderzoek naar borstkanker in de spotlights, met een speciale Pink October-actie.

Marie Guérin
Marie Guérin

Leuven, 3 november vanaf 16h. Trek je pyjama aan, want het is Pyjama Party time! Influencer Steffie Mercie geeft je haar beste tips voor een geslaagde girls night out.

Steffie Mercie
Steffie Mercie

Antwerpen, 6 december vanaf 14h. Het is pakjestijd voor jezelf en het hele gezin, Tiany Kiriloff zal ons inspireren met ideeën voor het eindejaar.

Tiany Kiriloff
Tiany Kiriloff

Etam & friends

Etam is niet het enige merk dat je op deze avonden zal verwennen. We werken namelijk samen met nog drie andere partners.

(c) Kéfir Eau Vertueuse

Kéfir Eau Vertueuse laat je tijdens de events kennismaken met zijn heerlijke gefermenteerde drankjes. Fruitkefir staat trouwens bekend om zijn "probiotische" eigenschappen en is dus eigenlijk een soort "superdrank". Kefir wordt bereid met korreltjes, ook wel tibicos genoemd. Die fermenteren in water en worden gevoed met suikers waarin ze liggen te weken tot er een licht sprankeleffect en een subtiele zure smaak ontstaat. Kefir bevordert de gezondheid van onze darmen en versterkt ons immuunsysteem. Etam Connects on Tour is de perfecte gelegenheid om de verschillende smaken te ontdekken. En misschien kun je er straks wel niet meer zonder.

Etam en Lillet hebben voor deze unieke events gekozen om de aandacht te vestigen op alle vrouwen. In de loop van de avond krijg je de kans om je eigen Perfect Serve te creëren, dankzij de goede raad van een Lillet-expert. Lillet is een subtiele mix van wijn en fruitmaceraties en vormt het ideale aperitief voor dit evenement. Je kunt er ook meer te weten komen over Lillets project "L pour Elles", dat vrouwen in de horeca in de schijnwerpers zet. Het is een mooie gelegenheid om je adressenboekje te vullen met horecazaken die door vrouwen worden gerund. Zo kunnen we hen elke dag blijven steunen.

Tot slot kun je tijdens de Etam Connects on Tour ook de schoonheidsexpertes van Estée Lauder ontmoeten.

Heb je zin in een avond vol shopping en verrassingen? Kom dan naar Etam Connects on Tour, er is vast wel een datum waarop we bij jou in de buurt zijn. Inschrijven kan hier!

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Etam.
etam.be

Lees ook:
Daarom is de permanente ontharing van Dépil tech efficiënt en veilig
Het St Regis Venice hotel vindt het tijdloze ritueel van de afternoon tea opnieuw uit
7 alternatieven voor de uitverkochte Zara bomberjacket die iedereen wil