Etam Connects on Tour: praat mee over lingerie (en niet alleen)

Geüpdatet op 8 maart 2023 door ELLE Partner
Etam Connects on Tour: praat mee over lingerie (en niet alleen) Sarah Puttemans

Gedurende een aantal maanden kunnen we in de boetieks van het beroemde Franse lingeriemerk Etam een uniek event bijwonen. ELLE België is van de partij. Jij toch ook?

Ladies only!

Van maart tot juni en van september tot december organiseert Etam één donderdag per maand een speciaal evenement. Daarbij kunnen we het merk ontdekken en beter leren kennen. Dit vindt telkens plaats in een Etam-boetiek, ergens in België of Luxemburg.

Je wordt er verwelkomt op een exclusieve shopping experience die telkens gebaseerd is op een bepaald thema dat verband houdt met mode, het merk en haar waarden (lucky numbers, badmode, liveshows...). Omdat we onszelf na het werk graag eens in de watten leggen, zullen de events plaatsvinden van 18 u tot 20 u. Je krijgt 20% korting bij aankoop vanaf twee artikelen (of meer natuurlijk!).

(c)Lillet
(c)Lillet

Elke avond kun je er een influencer, de ambassadrice van het merk, ontmoeten. Zij geeft tips over hoe je de ideale lingerie uitkiest. Onze partners Kefir Eau Vertueuse en Lillet bieden iedereen een gratis drankje aan. Verder kun je er een huidanalyse laten uitvoeren door Caudalie en zijn er nog meer bijzondere voordelen.

c) Caudalie - Vino Perfect
c) Caudalie - Vino Perfect

Op het programma

Antwerpen, 8 maart. Ter gelegenheid van de Internationale Vrouwendag kunnen we met het wondermooie model en fashionblogster Lima Ché over lingerie kletsen en inzetten op onze lucky numbers.

Lima Ché
Lima Ché

Genk, 6 april. Om de opening van haar Genkse boetiek te vieren, nodigt Etam de make-upartist Liese Luwel uit. Zij komt met plezier deskundig advies geven.

Liese Luwel
Liese Luwel

Knokke, 18 mei. De frisse zeelucht en de thema's badmode en festivals lokken ons naar zee. Zeker nu we weten dat ook de mooie Sarah Puttemans er zal zijn.

Sarah Puttemans
Sarah Puttemans

Brussel Louizalaan, 8 juni. We dromen al van de zomer en influencer Sabrina Lopez verklapt ons haar ultieme tips om in vakantiestemming te komen! Daarnaast zal Etam via haar Wecare-label ook uitleggen hoe het zich inzet voor het milieu en het klimaat.

Luxemburg, 7 september. TBC

Louvain-La-Neuve, 5 oktober. Let de show begin! Onze hoofdredactrice Marie Guérin zal de Etam-liveshow en zijn creatieve items voorstellen maar ook tips geven op welke manier die te dragen. Daarnaast zetten we die dag ook het onderzoek naar borstkanker in de spotlights, met een speciale Pink October-actie.

Marie Guérin
Marie Guérin

Leuven, 9 november. TBC

Antwerpen, 7 december. TBC

Etam & friends

Etam is niet het enige merk dat je op deze avonden zal verwennen. We werken namelijk samen met nog drie andere partners.

(c) Kéfir Eau Vertueuse

Kéfir Eau Vertueuse laat je tijdens de events kennismaken met zijn heerlijke gefermenteerde drankjes. Fruitkefir staat trouwens bekend om zijn "probiotische" eigenschappen en is dus eigenlijk een soort "superdrank". Kefir wordt bereid met korreltjes, ook wel tibicos genoemd. Die fermenteren in water en worden gevoed met suikers waarin ze liggen te weken tot er een licht sprankeleffect en een subtiele zure smaak ontstaat. Kefir bevordert de gezondheid van onze darmen en versterkt ons immuunsysteem. Etam Connects on Tour is de perfecte gelegenheid om de verschillende smaken te ontdekken. En misschien kun je er straks wel niet meer zonder.

Etam en Lillet hebben voor deze unieke events gekozen om de aandacht te vestigen op alle vrouwen. In de loop van de avond krijg je de kans om je eigen Perfect Serve te creëren, dankzij de goede raad van een Lillet-expert. Lillet is een subtiele mix van wijn en fruitmaceraties en vormt het ideale aperitief voor dit evenement. Je kunt er ook meer te weten komen over Lillets project "L pour Elles", dat vrouwen in de horeca in de schijnwerpers zet. Het is een mooie gelegenheid om je adressenboekje te vullen met horecazaken die door vrouwen worden gerund. Zo kunnen we hen elke dag blijven steunen.

Tot slot kun je tijdens de Etam Connects on Tour ook de schoonheidsexpertes van Caudalie ontmoeten. Met een geavanceerde scanner zullen ze je huid aan een diepgaande analyse onderwerpen. Op basis daarvan geven ze je gepersonaliseerde advies en raden ze je de Caudalie routine aan die het best past bij jouw huid.

Heb je zin in een avond vol shopping en verrassingen? Kom dan naar Etam Connects on Tour, er is vast wel een datum waarop we bij jou in de buurt zijn. Inschrijven kan hier!

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Etam.
etam.be

Lees ook:
Daarom is de permanente ontharing van Dépil tech efficiënt en veilig
Het St Regis Venice hotel vindt het tijdloze ritueel van de afternoon tea opnieuw uit
7 alternatieven voor de uitverkochte Zara bomberjacket die iedereen wil