7 alternatieven voor de uitverkochte Zara bomberjacket die iedereen wil

Gepubliceerd op 1 maart 2023 door Lore Ginneberge
7 alternatieven voor de uitverkochte Zara bomberjacket die iedereen wil Launchmetrics Spotlight

Iedereen heeft zijn ogen op een bepaalde bomberjacket van Zara gericht. De trending jas is dan ook hopeloos uitverkocht, maar deze dupes zijn net zo goed.

Kledingketen Zara is specialist in het creëren van virale items die TikTokers massaal doen rennen naar de winkels. Het laatste nieuwe hebbeding past helemaal bij de tijd van het jaar, want bijna-lente staat gelijk aan tussenjassenseizoen. Het Spaanse modemerk kwam met de perfecte variant in de vorm van een oversized bomber, en het internet draaide helemaal door. De vest in kwestie heeft een vintage look & feel, is lekker breed en komt in een aantal verschillende kleuren als grijs en donkergroen. De wolmix maakt 'm net warm genoeg voor een tripje richting koffiebar.

@iamginiee just another outfit with this Zara bomber lol #coffeedateoutfit #zarabomberjacket #bomberzara #aestheticcoffee ♬ stream escapism - #1 worth it. stan

Het enige probleem: de minimalistische bomberjacket in kwestie, die voor minder dan €100 over de toonbank vloog, is sinds enkele weken standaard uitverkocht.

zara bomberjacket jas
Zara

Shop 5 alternatieven voor de Zara bomberjacket

Om het tekort aan virale bombers lichtjes goed te maken, heeft Zara gelukkig nog andere modellen in stock. Deze taupe variant heeft een gelijkaardige oversized fit, maar bestaat uit polyester in plaats van wol.

zara bomberjacket jas tiktok
oversized bomberjacket, Zara, €69,95

Shop hier

ASOS' bomberjacket heeft een gelijkaardige minimalistische look en kleur, en is zo mogelijk nóg zachter.

asos bomber jas
Oversized borg bomber jacket, ASOS Edition, €153,99

Shop hier

Mag het kleurenpalet wat frisser? Opteer voor een lichtroze bomberjas om de lente op gepaste wijze in te zetten.

stand studio bomberjacket Zara dupe
Pink Jumbo Bomber, Stand Studio, €415

Shop hier

Is dit de perfecte versmelting van een teddy en een bomber? Een ding is zeker, haast je je niet, dan is ook deze tussenseizoenjas van COS helemaal uitverkocht.

cos teddy jas
Cropped Teddy, COS, €89

Shop hier

Het zou ons niet verbazen moest Zara de mosterd hebben gehaald bij de oversized, relaxte silhouetten waar The Frankie Shop inmiddels synoniem voor staat.

the frankie shop bomberjacket
Crocodile-effect bomber, The Frankie Shop, €315

Shop hier

Een jas die het midden houdt tussen elegant (want glanzend) en stoer (want lekker oversized)? & Other Stories geeft het ons op een briefje.

other stories bomberjacket
Oversized satijnen bomberjacket, & Other Stories, €129

Shop hier

Een budgetvriendelijk alternatief met een ruig kantje is de faux leren bomberjacket van NA-KD. De sobere snit in tijdloos zwart maakt dit een favoriet over alle seizoenen heen.

nakd leren jas lente
PU jack, NA-KD, €84

Shop hier