Daarom is de permanente ontharing van Dépil tech efficiënt en veilig

Gepubliceerd op 1 maart 2023 door ELLE Partner
Daarom is de permanente ontharing van Dépil tech efficiënt en veilig ©Unsplash

Met de Intense Pulsed Light technologie sinds 12 jaar en nu met Hoge Frequentie hebben Dépil Tech steeds meer mensen de voorbije twaalf jaar kunnen kennismaken met permanente ontharing. Ze kunnen terecht bij een netwerk van ruim honderd centra, verspreid over vier landen. Dépil Tech mag zich hiermee zonder overdrijven een referentie in de sector noemen.

In erkende centra worden veilige protocollen aangeboden, onder leiding van gekwalificeerde professionals. Dépil Tech is als marktleider gespecialiseerd in de Intense Pulsed Light-techniek (IPL). Bovendien is het houder van een in Frankrijk ontwikkelde technologie met achttien patenten. Vandaag biedt het bovendien een aanvullende technologie aan die "Hoge Frequentie" wordt genoemd.

Hoge Frequentie en Intense Pulsed Light, wat zijn de verschillen?

"Hoge Frequentie"- of elektrolyseontharing- een gloednieuwe techniek ontwikkeld en voorgesteld door Dépil Tech - gebeurt via een uitermate nauwkeurige technologie om alle types haar - ook heel fijne en moeilijk bereikbare haartjes - definitief te verwijderen. Ze wordt "haartje per haartje" uitgevoerd en maakt het mogelijk om zelfs heel kleine zones te behandelen. Denk maar aan de ruimte tussen de wenkbrauwen, huid met tatoeages en zones van het gezicht.

Vóór de behandeling begint, is er al een eerste afspraak: daarbij krijg je de nodige informatie en wordt er een haaranalyse uitgevoerd. Die afspraak is gratis. De intake begint met een gesprek van een uur waarbij je gewoontes en verwachtingen worden besproken. Dit is erg nuttig om een optimaal resultaat te bereiken. De "Hoge Frequentie"-ontharing wordt geleidelijk aan in steeds meer Dépil Tech-centra uitgevoerd.

Het is een aanvulling op de Intense Pulsed Light-technologie(IPL) waarbij een lichtflits bij contact met melanine in warmte wordt omgezet. Die warmte verspreidt zich door het haar en vernietigt de hele follikel. De techniek kan op diverse zones van het lichaam worden toegepast (oksels, benen, onderarmen, bikinilijn, kin, tepelhof, buik, rug...). De IPL-technologie gebruikt golflengten die nauwkeurig gekalibreerd zijn zodat ze voldoende energie bevatten om de sessie veilig en doeltreffend te laten verlopen.

Het verschil met een laserbehandeling?

Een IPL-sessie gebeurt vijf keer sneller, is goedkoper en brengt minder grote risico's met zich mee. Met een laser is immers slechts één afstelling mogelijk (één huidtype en één haartype). Intense Pulsed Light daarentegen is polychromatisch. Hierdoor is de techniek geschikt voor meerdere huid- en haartypes, met meer dan veertig mogelijke afstellingen.

Het "Lenteaanbod" van Dépil Tech: -30%* op je prijs voor een permanente ontharing

De behandeling vindt plaats in een gezellig, rustgevend en smetteloos hygiënisch interieur. Dépil Tech stelt dan ook alles in het werk om ervoor te zorgen dat de sessies - die verspreid over diverse maanden plaatsvinden - optimale resultaten opleveren.

Een protocol voor een permanente Dépil Tech-ontharing omvat zes sessies + twee (gratis) sessies indien nodig. De sessies zijn verspreid over 24 maanden. Om 99% van de behandelbare haartjes te elimineren, moet je over het algemeen rekening houden met zes sessies, telkens met een interval van tien tot veertien weken. Bij slechts 2% van de behandelde personen moet een zevende permanente-ontharingssessie worden uitgevoerd.

En om de komst van de lente te vieren, biedt Dépil Tech je tot 30%* korting aan op je prijs voor een permanente ontharing.

* Geldig op alle prijzen voor permanente ontharing, bij aankoop van drie zones en meer. De korting wordt berekend op de duurste zone. Aanbod geldig op de prijzen voor dames en heren, voorbehouden aan nieuwe klanten. Dit aanbod kan worden gecombineerd met de -10% sponsoring. Aanbod niet cumuleerbaar met een cadeaubon, handelaarskorting, studentenkorting of een andere aanbieding. Voor zones vanaf 440 euro. Raadpleeg de voorwaarden in de centra.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met Dépil Tech.
depiltech.com

Lees ook:
Derm Light: laat je gezicht weer prachtig stralen
Shop onze selectie sprankelende skincare
Onderzoek onthult het populairste beautymerk in België