Shop onze selectie sprankelende skincare

Geüpdatet op 26 januari 2023 door ELLE Partner
Shop onze selectie sprankelende skincare ©Maison Eole

De Henegouwse familiewijngaard ‘Domaine du Chant d’Eole’ staat niet langer enkel bekend om zijn bubbels maar nu ook om zijn state-of-the-art huidverzorgingsproducten. Wijnranken blijken behalve een goede basis voor sprankelende wijnen immers ook een steringrediënt voor skincare te zijn.

Na een lang onderzoeks-en ontwikkelingsproces ontdekte Anne-Sophie Charle in 2021 de molecule ‘Wine Extracts’ in de wijngaard van haar familie. Deze blijkt boordevol krachtige antioxidanten te zitten die helpen bij celvernieuwing en bovendien rimpels tegengaan. Ze besluit een cosmeticamerk op te richten, gestoeld op deze ontdekking: Maison Eole is geboren.

Maison Eole

Het gamma van Maison Eole bestaat uit 20 producten, waaronder 13 referenties die je binnenkort in je apotheek kunt ontdekken. Voor het gelaat ontwikkelde het merk een dagcrème, nachtcrème, oogserum, gezichtsserum, gezichtsmasker, reinigingsmelk en -doekjes. De nadruk ligt telkens op anti-aging dankzij doeltreffende antioxiderende bestanddelen. Wat lichaamsverzorging betreft, biedt het merk een bodylotion, lichaamspeeling, handcrème en doucheolie aan. Deze voeden, hydrateren en beschermen de huid met respect voor de natuurlijke huidbarrière. Tenslotte formuleerde het merk ook twee unisex parfums. Zo bevat de frisse, houtachtige geur ‘Egalité’ noten van druivenblad en barsteenhout. Het karaktervolle ‘Liberté’ geurt dan weer naar zoete druif en pittige muskus.

Duurzaam en natuurlijk

De producten van Maison Eole zijn stuk voor stuk natuurlijk en bovendien vegan. Daarenboven komt de skincare van het merk in herbruikbare houten verpakkingen en vormt het daarmee een milieuvriendelijk alternatief. What’s not to love?

Het volledige gamma van Maison Eole is in Wallonië en Frankrijk reeds bij meer dan 160 verkooppunten verkrijgbaar. Vanaf februari is het ook bij apotheken in Vlaanderen te vinden.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Maison Eole.
maisoneole.com

LEES OOK:
Ergobaby : evolutief comfort voor je baby
Getest: deze behandeling geeft je lichter haar zonder beschadiging
Deze stylingproducten zijn onmisbaar voor al je makkelijke kapsels