Ergobaby : evolutief comfort voor je baby

Gepubliceerd op 17 januari 2023 door ELLE Partner
Ergobaby : evolutief comfort voor je baby ©Ergobaby

De specialist van essentiële artikelen voor borelingen, baby's en peuters heeft één missie: ouders de mogelijkheid bieden om in alle veiligheid en comfort een nauwe band met hun kinderen te op te bouwen en hen de wereld te laten ontdekken.

Mama of papa worden, brengt een hele aardverschuiving te weeg. Ook de manier waarop we dagdagelijkse dingen doen, verandert noodgedwongen. Ouders komen vooral twee zaken tekort: handen en tijd. Want voortdurend voor zo'n klein hummeltje zorgen, vraagt heel veel aandacht en een onuitputtelijke verbeeldingskracht. Het komt dan ook geregeld voor dat we onszelf een beetje verliezen, dat we ons overweldigd voelen, dat we de kleine wel dichtbij willen maar ook echt onze handen en armen vrij moeten hebben.

Ergobaby kent hier alles van. Daarom heeft het hoogwaardige producten ontwikkeld die zowel kinderen als hun ouders blij maken: een 3-in-1 wipstoeltje, draagzakken, compacte kinderwagens, borstvoedingskussens, slaapproducten (babyslaapzakken, inbakerdoeken…). De artikelen van de collectie Evolve Home zijn functioneel,comfortabel en van topkwaliteit. Ze bieden ons alle vrijheid om volop van de grote en kleine avonturen van het leven te genieten en onze baby toch dichtbij te hebben. Bovendien is het een evolutieve collectie die onze kapoentjes tijdens alle fasen van hun ontwikkeling en hun voorkeuren vergezelt.

©Ergobaby

De must-have: de EVOLVE 3-in-1 bouncer

Een knus wipstoeltje dat met de baby meegroeit, van de geboorte tot 24 maanden. Het is ontworpen met de hulp van een specialist in kinderorthopedie. Bij pasgeboren baby's ondersteunt het wipstoeltje het kindje van zijn hoofdje tot zijn voetjes. De gepatenteerde insert schenkt pasgeboren baby's ergonomische steun en helpt het syndroom van het afgeplat hoofdje te voorkomen. 

In de tussenstand past hij zich aan de groei aan. De baby kan zelf met natuurlijke bewegingen schommelen zonder dat er batterijen of een of andere aansluiting voor nodig is. De baby kan zich ook vermaken met de optionele speelboog. Wanneer de baby een peuter wordt, is er de hoge stand en wordt de bouncer de perfecte stoel om in te spelen. Met een beveiligde voetpedaal schakel je gemakkelijk over van de ene naar de andere stand.

Dit wipstoeltje is een heuse cocon, zacht en ademend – dankzij de luchtstroming op precies de juiste plaatsen. De zitting kan probleemloos in de wasmachine. Ze is verkrijgbaar in chic Charcoal GreyBlush Pinktrendy Light Grey en tijdloze Midnight Blue. Deze bouncer laat zich gemakkelijk vervoeren, is volledig opplooibaar en past zelfs in een transporttas (optioneel verkrijgbaar). Laten we wel wezen: kwaliteitsproducten zijn niet alleen veilig, ze bieden ook de gemoedsrust en bewegingsvrijheid waar elke ouder van droomt. En dat is iets waar Ergobaby zich elke dag opnieuw voor inzet. 

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met ERGOBABY.
ergobaby.nl

LEES OOK:
Deze musthave mag niet ontbreken in je keuken
Daarom is een babymassage goed voor de baby én de ouders
Geef de grote klassiekers uit de mixologie een feestelijke twist