Deze stylingproducten zijn onmisbaar voor al je makkelijke kapsels

Gepubliceerd op 11 december 2022 door ELLE Partner
Deze stylingproducten zijn onmisbaar voor al je makkelijke kapsels ©Authentic Beauty Concept

Ontdek de stylingproducten van het holistische haarmerk Authentic Beauty Concept waarmee je tal van makkelijke looks maakt en op een authentieke manier zorg draagt voor jouw kostbare lokken.

Lichtgewicht stylingproducten met langdurig effect

Stylingproducten die zowel licht en lief zijn voor je haar, maar waar je tegelijk kapsels mee creëert die de hele dag blijven zitten? Het is de gouden combinatie die Authentic Beauty Concept zo geliefd maakt in salons en badkamers wereldwijd. De pure formules bevatten geen siliconen of kunstmatige kleurstoffen, maar wel het beste uit de natuur. Zo is er de Solid Pomade met plantaardige glycerine of de Flawless Primer met biologisch afbreekbaar aardappelzetmeel. Authentic Beauty Concept tilt elke look voor ieder haartype naar een hoger niveau, of je nu houdt van strakke knotjes of losse golven. De doordachte haarverzorgingsproducten zijn een combinatie van de modernste technieken, zorgvuldig gekozen ingrediënten en een voortdurende ontdekkingsreis.

Drie authentieke kapsels die je makkelijk zelf maakt

Authentic Beauty Concept heeft drie looks gecreëerd die jij eenvoudig zelf kunt maken met een beetje handigheid en de juiste stylingproducten.

©Authentic Beauty Concept

1. Wet Look

De look van het moment is zonder twijfel een classy wet look. Zo krijg je een shiny coupe die de hele dag blijft zitten:

1. Kam je haar naar achteren met je vingers. Verdeel twee kleine nootjes Shaping Cream in je handpalmen. Kam de crème door je haar met je vingers en focus op de wortels.
2. Föhn je haar naar achteren. Verdeel twee nootjes Solid Pomade in je handpalmen. Verdeel in je haar, focus opnieuw op de wortels. Bouw het product op totdat je wet look sterk genoeg is
3. Maak de look af met de Strong Hold Hairspray voor extra stevigheid en je bent klaar om te schitteren!

2. Effortless Beach Waves

Creëer die perfecte, moeiteloze beach waves met de juiste techniek en producten:

1. Spray de Flawless Primer sectie per sectie op je haar.
2. Neem twee kleine nootjes van de Shaping Cream en verdeel over de lengtes. Droog daarna je haar.
3. Neem een eerste lok in de nek van zo'n 5 cm en clip de rest omhoog. Neem een lok tussen de stijltang, draai een kwartslag terug en trek de stijltang naar beneden tot het einde van het haar. Herhaal dit voor elke sectie en haarlok.
4. Eens je haar gekruld is, kam je er met je vingers door en spray je de Airy Texture Spray op de waves.
5. Eindig met de Working Hairspray over het haar en knijp de krullen kort samen voor een langdurig effect.

©Authentic Beauty Concept

3. Sleek Bun

Een strakke knot geeft je look een upgrade en is het geknipte kapsel om de tijd tussen wasbeurten te rekken. Zo maak je het:

1. Neem 3 tot 6 druppels Indulging Fluid Oil en verdeel van lengtes tot uiteinden.
2. Neem een noot Gritty Wax Paste en verwarm deze zachtjes met je vinger op  de palm van je hand. Verdeel de paste dan in beide handen en breng met een strijkende beweging aan van bij de scheidingslijn naar achter in het haar.
3. Kam je haar naar achteren met een borstel in een lage paardenstaart en pak een elastiekje. Trek het haar halverwege door de elastiek waardoor een lus ontstaat. Laat de uiteinden van het haar uit het elastiekje hangen.
4. Neem de Working Hairspray en spray op het resterende haar uit de elastiek. Draai deze lok rond het elastiekje en zet de onderkant van de knot vast met wat bobbypins.
5. Eindig met de Working Hairspray. Spray dit over de volledige look voor een langdurig effect.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Authentic Beauty Concept.
www.authenticbeautyconcept.be

LEES OOK:
Geraak van hardnekkig vet af dankzij Coolsculpting!
Vanaf welke leeftijd beginnen we best met een huidverzorging?
Zendaya: "mijn ouders hebben mij het belang van zelfvertrouwen geleerd"