The Friends Experience brengt onze favoriete serie naar Brussel

Gepubliceerd op 15 februari 2023 door Lore Ginneberge
The Friends Experience brengt onze favoriete serie naar Brussel The FRIENDS Experience

Fans van de populaire sitcom 'Friends' herbeleven de hype binnenkort in Brussel. Dankzij The FRIENDS Experience stap je in de wereld van Rachel & co, goed voor een nostalgische trip down memory lane.

Na New York, Chicago en Parijs komt de populaire The FRIENDS Experience vanaf 31 maart 2023 naar België. Fans van de serie krijgen er de kans om hun favoriete scènes te herbeleven aan de hand van interactieve ervaringen. Verwacht je aan tot in de details gevulde kamers vol nostalgie. Zo is er Monica’s keuken, de iconische fontein en ook dé beruchte zetel mag niet ontbreken.

De interactieve ruimte laten toe om je lievelingsmomenten opnieuw te beleven, zoals gluren door Rachel en Monica’s paarse deur, ontspannen in Joey en Chandlers fauteuil of een kop koffie drinken in het volledig nagebouwde Central Perk.

The FRIENDS Experience serie
The FRIENDS Experience

“We kijken enorm uit naar het tweede deel van de Europese tour van The FRIENDS Experience, in Brussel,” zegt Stacy Moscatelli, Co-President en Chief Strategy Officer van Original X Productions. “Friends-fans in Brussel, en alle andere bezoekers kunnen de wereld van deze iconische serie als nooit tevoren binnenstappen om zo hun favoriete momenten te herbeleven en de reeks te vieren.”

The FRIENDS Experience
The FRIENDS Experience

Praktisch

Tickets voor deze interactieve experience in Brussels Expo zijn verkrijgbaar vanaf 22 februari 2023 om 12u. De show loopt van 31 maart 2023 tot en met 18 juni 2023 en is elke dag open vanaf 10u. Meer info via friendstheexperience.com

LEES OOK: Brussel opent haar eigen Banksy-museum