Kerstmis: 5 cadeaus waar hobbykoks gek op zijn

Geüpdatet op 6 december 2022 door Mandy Kourkouliotis Foto’s: Unsplash
Kerstmis: 5 cadeaus waar hobbykoks gek op zijn

Ben je een fervente hobbykok? Word je al overladen met inspiratie bij het zien van kookpotten, pannen, braadpannen, bakschalen etc? Indien ja het antwoord is, hebben wij goed nieuws voor je. Er is keukengerei in overvloed als je graag kookt. Maak kennis met onze top 5 van BEKA Cookware essentials voor de Sergio Herman of Nigella Lawson in jou.

De BEKA Cookware producten staan bekend om hun design en robuustheid. Wij somden de vijf must-haves van dit merk op die de essentials in elke keuken vormen.

1. DE ARTIST-PAN

De Artist-pan is de nieuwste aanwinst van het merk. Met zijn primitieve en pure look, belichaamt deze pan de absolute harmonie tussen kwaliteit en creativiteit. Gemaakt van blauw koolstofstaal, is de Artist onbuigzaam en onvermoeibaar, en zijn prestaties verbeteren zelfs bij gebruik! Een must-have vanaf 1 december.

beka cookware cadeaux noel
© Pieter D'Hoop

2. DE NORI-OVENSCHAAL

Deze veelzijdige gietijzeren ovenschaal is ideaal voor het bereiden van alles van geroosterde groenten tot zelfgemaakte lasagne en heerlijke fruitcrumbles.

3. DE SAGA-THEEPOT

Deze Japans ogende theepot combineert eenvoud en authenticiteit. Gemaakt van stevige materialen, inclusief een extra fijn roestvrijstalen theezeefje. Dankzij de brede basis kan hij worden gebruikt op alle branders, inclusief inductie.

4. DE PAPPILON-BRAADPAN

Hoewel hij alle kenmerken van een traditionele braadpan heeft, is de Papillon-braadpan aangenamer in gebruik. De reden? Hij is gemaakt van lichter materiaal. Zijn hedendaagse design werd exclusief door Beka in België ontwikkeld. Gebruik hem voor slow cooking, of het bruinen, opwarmen of sudderen van heerlijke gerechten.

5. DE ENERGY-PANNENKOEKENPAN

Door zijn structuur van gegoten aluminium warmt deze pannenkoekenpan zeer snel op. Met zijn antiaanbaklaag van 3 lagen met keramische versterking is hij perfect voor het bereiden van heerlijke pannenkoeken en omeletten.

Je vindt alle BEKA Cookware-producten terug op beka-cookware.com.