Detox recept: tomaat avocado sla

Geüpdatet op 2 juli 2019 door Raw Food Chef Julie
Detox recept: tomaat avocado sla

Tomaat Avocado Salade

Toen ik tijdens de zomer van 2012 aan de slag ging met Julie’s Lifestyle maakte ik me zorgen dat ik niet voldoende tijd zou overhouden om elke dag gezonde maaltijden te bereiden. Zeg nu zelf, wie heeft er tegenwoordig nog tijd om ingewikkelde rauwe recepten te maken als er nog 10 andere taken op je to-do-lijstje staan?

Begrijp me niet verkeerd: ik houd er enorm van om urenlang in de keuken te staan en mijn vrienden & familie te verwennen met lekkere gezonde gerechten. Maar tijdens de week houd ik mijn maaltijden liefst zo eenvoudig mogelijk. Deze Tomaat Avocado Detox-Salade is daar een perfect voorbeeld van! Het recept bevat slechts 4 eenvoudige ingrediënten en het zal je urenlang zoet houden dankzij de gezonde vetten van de avocado. Smakelijk!

Voor het recept, klik HIER.

Tomaat Avocado Salade

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Speculoostruffels Zonder Suiker

LEES OOK: Green Tea Energy Smoothie