Wedstrijd: neem deel aan een ‘aperitivo’ rond unieke charcuterie

Geüpdatet op 25 maart 2022 door ELLE Partner

Waag je kans en neem deel aan een echte ‘aperitivo’ onder leiding van chef-kok Alex Joseph. Slechts 60 personen en hun partner worden uitgenodigd om te komen kennismaken met charcuterie die gemaakt is volgens een gecertificeerd en gastronomisch Europees vakmanschap.

Tijdens een verfijnde showcooking gaat chef-kok Alex Joseph aan de slag met diverse topproducten van de Europese gastronomie. Mortadella Bologna BGA* is gekookte worst met een hoogst unieke, intense en licht kruidige smaak. De Salamini Italiani alla Cacciatora BOB* zijn gemaakt van fijne stukjes varkensvlees en gekruid met zout, peper en traditioneel ook een snufje knoflook. De Cotechino Modena BGA* tot slot heeft een subtiele maar uitgesproken smaak. De chef-kok zal deze Europese vleeswaren verwerken in gloednieuwe recepten die speciaal voor de gelegenheid zijn ontwikkeld.

Restaurant Le Flore, een idyllisch adres in hartje Ter Kamerenbos, nodigt alle liefhebbers van het goede leven uit voor een exclusieve aperitivo. Schrijf nu in en neem deel aan dit unieke evenement op 21 april 2022 van 19 tot 22 uur.

Kom alles te weten over de geschiedenis van deze producten met een keurmerk en doe alvast inspiratie op voor je volgende etentje dankzij de vele tips van de chef. Die mag dan wel uit Graton in Californië komen en het vak hebben geleerd bij de grootste namen in de Verenigde Staten, uiteindelijk streek Alex Joseph in 2009 met zijn potten en pannen neer in Brussel. Als mede-eigenaar van restaurant Rouge Tomate in Brussel pleit hij voor een hedendaagse keuken van topkwaliteit en deelt hij graag zijn passie voor lekker eten.

Wil je erbij zijn? Schrijf dan nu in. Misschien ben jij wel een van de 60 gelukkigen die wordt uitgenodigd op deze unieke aperitivo!

* De BOB (Beschermde Oorsprongsbenaming) certificeert dat heel het productieproces plaatsvindt in een afgebakende geografische zone met erkende en bewezen know-how. De BGA (Beschermde Geografische Aanduiding) is een ander label dat aangeeft dat ten minste één van de productieprocessen plaatsvindt in een specifiek geografisch gebied. 

De samensteller van deze promotiecampagne is als enige verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De Europese Commissie en het Europees Uitvoerend Agentschap onderzoek (REA) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik dat kan worden gemaakt van de informatie die het campagnemateriaal bevat.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Consorzio Italiano tutela Mortadella Bologna, Consorzio Cacciatore Italiano, Consorzio Zampone e Cotechino Modena BGA.
enjoytheauthenticjoy.eu

Lees ook : 
Uitgetest: one-size jeans van LolaLiza
2 inspirerende bereidingen met Mortadella Bologna IGP
Hotspot: Frasca is de nieuwe Italiaanse place to be in Brussel