Uitgetest: one-size jeans van LolaLiza

Geüpdatet op 14 maart 2022 door ELLE Partner
Uitgetest: one-size jeans van LolaLiza

Het 100% Belgische modelabel LolaLiza ontwierp de Shape of You jeans: een one-size-fits-all jeans in slechts drie maten voor elk figuur. Wij probeerden hem voor je uit.

Je hebt dit ongetwijfeld al ondervonden: de perfecte jeans vinden lijkt een hopeloze zoektocht. Is het de juiste kleur, dan scheelt er wel iets met de pijpen. Zie je er geweldig uit langs voor, dan spat de droom uiteen als je de achterzakken ziet. En als je dan toch eindelijk De Jeans gevonden hebt… Dan komt er toch vaak die treurige dag dat hij je te strak of te los komt te zitten. Daar gaat hij dan: verbannen naar het stapeltje kleren in de kast ‘voor als je er ooit weer in past’.

Je favoriete jeans voor altijd

One-size-fits-all jeans lijken een uitkomst te bieden voor het geworstel om de juiste maat en pasvorm te vinden. Bovendien kan je lichaam veranderen zonder dat je broek je te klein of te groot wordt. Dit is precies wat ze bij LolaLiza voor ogen hadden toen ze de Shape of You ontwierpen. De Shape of You doet wat zijn naam zegt: hij past zich aan rond jouw vormen, zodat jij altijd kan blijven stralen in je favoriete jeans.

ELLE x LolaLiza
©LolaLiza

Shop it

Hoe werkt de one-size-fits-all jeans?

Deze innovatieve jeans past iedereen. Hij bestaat in drie maten die geschikt zijn voor elk type figuur, van maat 34 tot maat 48. Magie, denk je? Het geheim zit ‘m in de ultrahoge elasticiteit van het denim dat LolaLiza gebruikt: die kan namelijk 90 à 100% uitrekken. Kan je je voorstellen hoe heerlijk comfortabel zo’n broek moet zitten? Wij wel! 5 leden van het ELLE-team probeerden hem voor je uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELLE België (@elle_belgie)

Geen retour meer nodig

Nog nooit was het zo gemakkelijk om een jeans online te kopen. Geen keuzestress bij het zoeken naar de juiste maat, geen drie maten meer bestellen om ze uiteindelijk alle drie terug te moeten sturen omdat er geen één je echt past. Ook aan (de soms bijna gevaarlijke) worsteling in de paskamer komt nu een einde. Gewone jeansbroeken lijken altijd wel op één plaats te strak of te los zitten. Passen ze aan je billen, dan is de taille te los, neem je een maat kleiner, dan krijg je nog geen half been erin. De Shape of You zorgt dat al die frustraties tot het verleden behoren.

Waar kan je de Shape of You kopen?

Met de Shape of You jeans ontwierp LolaLiza als eerste Belgische modeketen een one-size-fits-all jeans die niet alleen inclusief is maar ook flatterend en bovendien betaalbaar. De Shape of You is vanaf 17 februari te koop voor €49,99 in de LolaLiza-winkels en via de webshop. Naast de jeans introduceert LolaLiza ook een Shape of You jurk die dezelfde kracht heeft om elk figuur in de verf te zetten. Een ode aan vrouwelijkheid in al haar vormen, maten en levensfasen.

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met LolaLiza.

lolaliza.com

Lees ook:
Stress en vermoeidheid : een vicieuze cirkel
Beauty tips: al je vragen over gezichtsolie beantwoord
November: het truien- en accessoiremerk dat deze herfst-winter niet in je kast mag ontbreken