Platform pumps zijn terug en iedereen gaat los over dit paar van Versace

Geüpdatet op 20 april 2022 door Lore Ginneberge
Platform pumps zijn terug en iedereen gaat los over dit paar van Versace Imaxtree

Trends worden gemaakt op de catwalk, maar komen tot leven op straat. Tijdens de meest recente Fashion Weeks is er één paar schoenen dat streetstyle-gewijs de show steelt: platform pumps van Versace. Zijn we klaar om sneakers te verruilen voor torenhoge heels?

De modeweken voor herfst/winter 2022 zijn nog niet voorbij, maar het is nooit te vroeg om trends te spotten. Zo zagen we veel helle kleuren en lange leren trenchcoats, en de terugkeer van de platform pump. Versace introduceerde haar variant, de 'Medusa', voor het eerst tijdens het defilé van de huidige wintercollectie en voegde sindsdien nieuwere versies toe, waaronder loafers en sandalen.

platform pumps trend versace
Versace FW21 - Imaxtree

Als er een manier is om je benen optisch te verlengen en een elegant silhouet te creëren, dan mag je er goud voor geven dat het opgepikt wordt door streetstyle sterren. Zo dragen zij de platform pumps:

In combinatie met een ieniemienie rokje krijg je een showstopping effect, ook bij stervelingen als wij zonder Bambi-benen. Wist je trouwens dat platform hakken veel comfortabeler zijn dan ze lijken? Of je ermee naar het werk kan gaan? Dat is een twijfelgeval. Maar op je volgende feestje worden ultrahoge pumps   een grote hit.

Shop de mooiste platform pumps

versace medusa platform pumps
Medusa pumps, Versace, €1090

Shop hier

zalando schoenen
Groene plateaupumps, Angel Alarcon via Zalando, €129,95

Shop hier

Zwarte platform pumps met gesp, Jonak
Zwarte platform pumps met gesp, Jonak, €165

Shop hier

platform schoenen sandalen zara
Platform sandalen, Zara, €59,95

Shop hier

LEES OOK: 5 handige tips om je schoenen comfortabeler te maken