Zien: de KISS-verzameling van Marnik Bellecoste

Geüpdatet op 10 januari 2022 door ELLE Partner
Zien: de KISS-verzameling van Marnik Bellecoste Nostalgie

The Best Days Of My Life, daar blikt Nostalgie tijdens de Classics Top 2022 met veel plezier op terug. Heel wat luisteraars houden mooie of memorabele herinneringen over aan hun favoriete artiest. Zo ook Marnik Bellecoste. Hij verzamelt al 40 jaar alles wat met KISS te maken heeft.

Welkom in het KISS-walhalla

De fan uit Waarschoot bouwde zijn zolderruimte om tot KISS-walhalla. Zijn collectie bestaat uit verschillende poppetjes, foto's, T-shirts, maskers, affiches tot zelfs een originele KISS-jukebox in zijn woonkamer.

De Amerikaanse hardrockband bracht 23 officiële elpees uit, maar Marnik heeft een verzameling van ruim 4.000 verschillende platen, waaronder een pak bootlegs en persingen uit tientallen verschillende landen.

The Vault

Zijn pronkstuk is ‘The Vault’, een speciale kluis die in beperkte oplage verscheen. In 2019 wilde Gene Simmons (70) zijn fans graag persoonlijk bedanken. Hij gaf daarvoor ‘The Vault’ uit die hij wereldwijd persoonlijk ging afgeven bij de fans die ervoor intekenden.

In die achttien kilogram wegende genummerde kluis steken elf cd's met 167 onuitgegeven nummers die Gene Simmons had opgenomen, een handgemaakte pop en er is ook een geheim, persoonlijk compartiment waarin Gene enkele privé-spullen heeft gestopt.

Tattoo

Tattoo van KISS op Marnik zijn bovenarm.
Tattoo van KISS op Marnik zijn bovenarm.

Sinds kort pronkt er een grote tattoo van KISS op de bovenarm van Marnik. Veertien uur lang zat hij in de tattoo stoel om het stukje kunst op zijn arm te laten tatoeëren.

Marnik stemt 'Love Gun' in de Classics Top 2022. Welke classics van KISS mogen nog niet ontbreken? Laat het ons weten door te stemmen op de lijst!

Klik en stem op de Classics Top 2022

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Nostalgie.

nostalgie.be

Lees ook : 

Dit zijn jullie tips om een dipje na de feestdagen te voorkomen

Cozy & fun: Sonos brengt de ultieme luisterbelevenis tot bij jou

Versterk je immuniteit op natuurlijke wijze en voorkom winterkwaaltjes