Cozy & fun: Sonos brengt de ultieme luisterbelevenis tot bij jou

Gepubliceerd op 4 januari 2022 door ELLE Partner
Cozy & fun: Sonos brengt de ultieme luisterbelevenis tot bij jou © Sonos

Een polyvalente speaker met high-end design die gemakkelijk te installeren, mee te nemen en te gebruiken is. Zo klinkt perfectie dus... Een ideetje voor onder de kerstboom? 

Sonos – een van de grootste merken ter wereld die gespecialiseerd is in geluidsbeleving – komt met een speaker die een nieuwe luisterwereld voor je opent. Met Roam, een ultradraagbare smart speaker, kan je overal waar je maar bent – en ook thuis – luisteren naar je favoriete content. Of dat nu muziek, podcasts, films of series zijn, en dat met het grootst mogelijk comfort en gemak. Niets is gezelliger dan samen met je familie of vrienden gezelschapspelletjes spelen of koken met de juiste beats.

enceinte sonos
Speel, Luister en Geniet van de feestdagen met Sonos. © Sonos

Roam kan thuis via wifi worden verbonden (evt. met je Sonos geluidssysteem) en schakelt automatisch over naar bluetooth als je de deur uitgaat. Dankzij nieuwe, intelligente software wordt wat je luistert automatisch getuned en geniet je van de sublieme geluidskwaliteit. Ervaren, opmerken, stilstaan bij een noot, een woord, een impressie: met Roam beleef je elk luistermoment optimaal, en kan je je telkens opnieuw laten verrassen.

De perfecte speaker om overal mee te nemen

Roam met zijn driehoekige, afgeronde vorm is superlicht en verkrijgbaar in Shadow Black en Lunar White. De speaker, met zijn elegante, duurzame premium design is gemakkelijk mee te nemen en past in elk interieur. In de keuken tijdens de feestdagen, op een terras voor een winterse barbecue bij vrienden, in de Airbnb waar je een weekend logeert, waar dan ook. Het toestel is water- en stofdicht en bijzonder veilig: de siliconen einddoppen beschermen het tegen vallen en schokken. Na één keer opladen heb je tot 10 uur luistergenot.

Alles binnen je bereik

Enceinte sonos
Ontdek nieuwe muziek, luister naar zorgvuldig geselecteerde lezingen en geniet van het werk van de grootste artiesten op Sonos Radio. © Sonos

Roam werkt met meer dan 100 streamingdiensten, waaronder Sonos Radio, en kan bediend worden met de Sonos-app, via de Google Assistant, Apple AirPlay 2 of rechtstreeks vanaf je favoriete apps en streamingdiensten als Spotify. Jij beslist. Sinds kort heeft elke Sonos-gebruiker gratis toegang tot de eigen radio streamingdienst: Sonos Radio. Ontdek er nieuwe muziek van duizenden radiostations, luister naar zorgvuldig geselecteerde lezingen en geniet van het werk van de grootste artiesten. Tip voor de feestdagen? Één van de nieuwe kerststations; Thankful, Holidaze of iets met een Nederlandstalig tintje zoals Kerstgevoel.

Roam : het perfecte geluid, waar je ook bent en voor elk moment

Aanbevolen verkoopprijs: € 199, op sonos.com.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sonos.

sonos.com

Lees ook :

Hoe word je de perfecte host? Een bezoek aan binnenhuisarchitect Chris Glass

70s Girlpower: vier vrouwen waar je naar wil blijven luisteren

De leukste winterdecoratie om nu al zelf te maken