4 weddingconcepts die je hart sneller doen slaan

Gepubliceerd op 28 oktober 2021 door ELLE Partner
4 weddingconcepts die je hart sneller doen slaan © Leentje loves Light

Op zoek naar de juiste meubelen en het geschikte tafelgerei om jouw huwelijk compleet te maken? Dan is het kiezen van de juiste verhuurleverancier de eerste stap. Goldfish Party Rental stelt zich op als een échte partner tijdens het plannen van jullie speciale dag.

Goldfish beschikt over een handige website waar je al je materialen kan selecteren en snel een offerteaanvraag kan indienen. Wil je toch graag enkele zaken in het echt bekijken? Dan maakt het team graag tijd voor jullie vrij in de showroom te Kruibeke. Weet je niet goed waar te beginnen en heb je nood aan inspiratie? Neem dan eens een kijkje op de instagrampagina van Goldfish Party Rental. Wij somden hieronder alvast enkele mogelijkheden op!

MAKE IT MEAN SOMETHING

Een unieke locatie mét betekenis zorgt voor dat extra beetje magie op jullie huwelijksdag. Aangevuld met de juiste Goldfish rentals creëer je zo de meest unieke achtergrond om feest te vieren. Op deze weddingshoot werd de passie voor het vliegen gecombineerd met rustieke houten statafels, rotan barstoelen en een leuke mix aan kommetjes voor alle lekkernijen. Leuke champagnecoupjes werden gehoffen et voilà, feesten maar!

SOFT COLORS, BIG DREAMS

Heb je al een kleurenpallet in gedachte voor het bruidsboeket? Waarom trek je die dan niet door naar jouw dinertafel tijdens je huwelijksfeest? Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een comfortabele en rustieke cross-back stoel, een naturel linnenlook nap, hemelsblauwe borden (geloof ons, de cateraar zal ook blij zijn ;) ) en roze kaarsen. Durf kleur te gebruiken, durf te dromen!

CRISP & ORGANIC WITH A TOUCH OF GOLD

Heb je gekozen voor een groene buitenlocatie? Laat dan al dat moois voor zich spreken en decoreer in natuurlijke tinten. Een prachtige dinertafel kan je creëeren door middel van wit tafellinnen, een natuurlijke onderlegger, strakke witte borden, vintage wijnglazen én een touch of gold dankzij gouden bestek. Dat zorgt voor nét dat tikkeltje extra zonder afbreuk te doen aan al dat moois rondom. Goldfish beschikt ook over leuke -draadloze!- hanglampen die ook als het donker wordt ervoor zorgen dat het feest kan blijven doorgaan.

Denk ook zeker aan een leuke lounge-corner. Die is tegenwoordig niet meer weg te denken op een huwelijksfeest! Kies voor een moderne witte serax-lounge met zandkleurige kussens, jute poefjes en zelfs een buitentapijt om een écht binnen-buiten gevoel te creëeren.

DUOTONE, LET’S RUN WITH IT!

Duotoon is echt helemaal in! Laat het je niet afschrikken en ga voor kleuren waar je rust in vindt. Tijdens deze weddingshoot werd gekozen voor zwarte en bruine tinten en het resultaat was geweldig! Het meubilair werd een leuke combinatie van een ruwe, ronde houten tafel met zwarte industriele stoelen met houten zitting. De tafel zelf werd aangekleed met elegant zwart bestek, zandkleurig servies, een naturel serviette en prachtige moderne glazen.

 

Heb je nog nood aan extra inspiratie? Bezoek dan de Goldfish Party Rental website of neem een kijkje op instagram! Vragen? Bel of mail Goldfish, ze helpen jou graag verder.

Website: www.goldfishindustries.be
Instagram: @goldfishpartyrental
Facebook: @goldfishpartyrental

Creatieve partners: WonderWeddings, Edgy Studios, Letters & Styling

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Goldfish Party Rental.
www.goldfishindustries.be

Lees ook:

Moët & Chandon Grand Vintage 2013, het allerbeste van een uitzonderlijk wijnjaar

Zo creëer je de perfecte nude look

We love: ontwerp je eigen trouwring samen met je geliefde