Zo creëer je de perfecte nude look

Geüpdatet op 21 april 2022 door ELLE Partner
Zo creëer je de perfecte nude look © Sisley

Nude mag dan wel ‘naakt’ betekenen, toch schuilt er doorgaans een hele resem schoonheidsproducten achter de iconische beautylook. Het geheime wapen van de opgemaakte huid die niet opgemaakt lijkt? Een lichte, vloeibare foundation. Ontdek de favoriete fond de teint van influencer Elke Sockeel én haar tips en tricks voor de perfecte nude look.

Nude groeide de laatste jaren uit tot een schoonheidsideaal dat beautylovers wereldwijd vereren. Aan de basis van het ideaal ligt een egale, stralende huid. Toch zijn slechts weinig vrouwen hier van nature mee gezegend. Waar een goede skincare-routine het verschil kan maken, zorgt de juiste foundation voor een mooie afwerking. Phyto-Teint Nude, de nieuwe fond de teint van Sisley Paris, heeft een lichte, onopvallende textuur die aanvoelt als een tweede huid en vormt de ideale basis voor een volmaakte nude look. De foundation egaliseert de huid niet alleen van buitenaf maar voedt en verzorgt haar ook binnenin. Het product hydrateert en geeft de huid een energieboost. Het resultaat? Een vitale, stralende teint.

Tutorial: de perfecte nude look

Stap 1: Schud het flesje Sisley Phyto-Teint Nude voor gebruik. Breng het product in lichte stroken aan op je gelaat en verdeel het met een borstel voor vloeibare foundation.
Stap 2: Breng de Sisley Phyto-Blush Twist stift aan op de appeltjes van je wangen. Blend de blush met een borstel over je jukbeenderen heen en eindig met een lichte touch-up aan je kin.
Stap 3: Zet met de Sisley Stylo Lumière een viertal stippen in de kringen onder je ogen en verdeel door zachtjes te deppen met je vingertoppen.
Stap 4: Trek een lijn met de Sisley Phyto-Eye Twist te beginnen van je binnenste tot aan je buitenste ooghoek. Blend met je vingertoppen.
Stap 5: Teken een lijntje boven je ogen met de Sisley Phyto-Khol Star Waterproof te beginnen van je buitenste ooghoek en werk naar binnen toe.
Stap 6: Breng de Sisley Mascara So Intense aan op je wimpers.
Stap 7: Werk af met de Sisley Phyto-Lip Twist op je lippen.

Why we love: Sysley Phyto-Teint Nude foundation

Vloeibare verzorgende foundation Sisley
© Sisley Paris
  • De vloeibare fond de teint is gemakkelijk aan te brengen, met de vingers of met een penseel.
  • Het luchtige product laat zich goed blenden en zorgt voor een lichte, opbouwbare dekking.
  • Onzuiverheden vervagen dankzij transparante gladmakende deeltjes met blur-effect.
  • De fond de teint weerspiegelt het licht en zorgt voor een mooie natuurlijke glow.
  • Omhulde pigmenten garanderen een lichte dekking en zorgen ervoor dat de fond de teint lang blijft zitten.
  • De huid blijft langdurig gehydrateerd dankzij ingrediënten als hyaluronzuur, konjac, watermunt en suiker van plantaardige oorsprong.
  • Bestanddelen als kiwi-en acerola-extract zorgen voor extra vitaliteit.

De Phyto-Teint Nude van Sisley Paris is verkrijgbaar in 18 tinten, 3 ondertonen en 8 intensiteitsniveaus. Je shopt de font de teint vanaf 73 € (voor 30ml) bij de parfumerie en op sisley-paris.com.

Live Masterclass

Op 14 oktober organiseert Sisley Paris een live tutorial Masterclass over de nieuwe Sisley Phyto-Teint Nude foundation met Elke Sockeel. Ontdek haar tips en trick!

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Sisley Paris.
www.sisley-paris.com

Lees ook :
Brussels Touch: de tentoonstelling die de ongelooflijke talenten van Brussel in de kijker zet
Waarom is de huid reinigen zo belangrijk?
Met deze beautyproducten steun je de strijd tegen borstkanker