Met deze beautyproducten steun je de strijd tegen borstkanker

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Met deze beautyproducten steun je de strijd tegen borstkanker

Oktober is traditiegetrouw borstkankermaand. Ook dit jaar zijn er heel wat mogelijkheden om Think Pink en verschillende andere goede doelen te ondersteunen. Door te shoppen bijvoorbeeld!

Sinds 1985 staat oktober volledig in het teken van borstkanker en worden initiatieven als Think Pink, Pink Ribbon en de Breast Cancer Research Foundation in de spotlights gezet. Steeds meer (beauty)bedrijven beslissen om vrouwen wereldwijd te steunen door een deel van hun winst af te staan aan het goede doel. Wil ook jij je steentje bijdragen? Via deze beautyproducten doneer je een percentage aan onderzoek naar of stichtingen voor vrouwen met borstkanker.

ghd x Pink Ribbon collectie

Voor het zeventiende (!) jaar op rij al, lanceert ghd een roze collectie in oktober ten voordele van Pink Ribbon. De stylingtools worden voor de gelegenheid in een roze jasje gestopt en dragen de boodschap 'TAKE CONTROL NOW', om vrouwen eraan te herinneren elk jaar een check-up te doen van hun borsten. Per verkochte stijltang in België gaat €10 naar Pink Ribbon, voor de haardrogers is dat €5.

ghd x Pink Ribbon collectie
ghd x Pink Ribbon collectie

Shop hier

Estée Lauder Advanced Night Repair

Ter ere van borstkankermaand stopt Estée Lauder haar revolutionaire Advanced Night Repair serum in een roze jasje, maar daar blijft het niet bij: voor elk verkocht flesje gaat 20% naar het Breast Cancer Research Foundation om onderzoek te financieren en een einde te maken aan borstkanker.

estee lauder
Advanced Night Repair, Estée Lauder, €135

Shop hier

Beautyblender

De originele Rosie-versie van de befaamde Beautyblender zorgt er niet alleen voor dat vloeibare foundation, concealer en poeder vlekkeloos geblend wordt, het bedrijf doneert ook voor elk verkochte Rosie €1 aan Pink Ribbon. Reden temeer om een extra Beautyblender in huis te halen deze maand!

Beauty Blender, €18,50

Shop hier

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Op zoek naar een dagcrème die je huid de hele dag voedt én waarmee je goed doet? Met de opbrengst van Clinique's bestselling Dramatically Different Moisturizing Lotion+ zal het merk tot €8500 euro doneren aan de Breast Cancer Research Foundation.

clinique borstkankermaand pink ribbon
Dramatically Different Moisturizing Lotion+, Clinique, €53

Shop hier

Aveda Hand Relief

Aveda's Limited-Edition Hand Relief vochtinbrengende crème helpt de huid voeden op een zachte manier. Zoals alle Aveda-producten is de handcrème vegan en cruelty-free. En, zoals alle Aveda producten, is de handcrème vegan en cruelty-free. Ter ondersteuning van de borstkankermaand, schenkt Aveda €10 van de aankoopprijs aan onderzoek via de Breast Cancer Research Foundation.

Hand Relief, Aveda, €25

Shop hier

Meer beautynieuws?