Verrine met knapperige aardbeien en zandkoekjes

Rate this post
Geüpdatet op 8 juli 2021 Druk het recept af door Virginie Dupont
  • Dessert
  • 20 mn
  • 4 personen
  • Easy
Verrine met knapperige aardbeien en zandkoekjes

De verrine met knapperige aardbeien is het perfecte, lekkere én ultralichte dessert om een rijkelijke maaltijd met smaak af te sluiten.

Ingrediënten

  • 200 g aardbeien
  • 4 eetlepels steviapoeder
  • 100 g plattekaas 0% veststof
  • 150 ml magere melk
  • 1 vanillestokje
  • 4 zand- of speculooskoekjes

Bereiding

  1. Verwarm de melk in een pan en leg er het doormidden gesneden vanillestokje in.
  2. Breng aan de kook en haal de pan van het vuur. Wanneer de melk is afgekoeld, meng je er de plattekaas door.
  3. Voeg de stevia aan de kaas toe.
  4. Breek daarna de koekjes in stukjes.
  5. Vul de verrines met een laagje koekjes, dan aardbeien en daarna plattekaas. Herhaal dit drie keer.
Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor