RECEPT: VIJGENSMOOTHIE MET KOFFIE EN ASHWAGANDHA

Rate this post
Geüpdatet op 12 april 2021 Druk het recept af door Lore Ginneberge en Josefien Smet Foto’s: Maxime Degée
  • Ontbijt Smoothies
  • 5 mn
  • 1 smoothie
  • Beginner
RECEPT: VIJGENSMOOTHIE MET KOFFIE EN ASHWAGANDHA

Golden Hour-oprichtster Josefien Smet toont hoe je haar ashwagandha verwerkt in een heerlijke smoothie met koffie en vijgen

Ingrediënten

  • 475 ml amandelmelk
  • 1 bevroren banaan
  • 4 gedroogde vijgen
  • 1 shotje espresso
  • 1 dadel (ontpit)
  • een halve theelepel ashwagandha extract
  • 1 vanillestokje of een halve theelepel vanille extract en snuifje zout

Bereiding

  1. Mix alle ingrediënten in de blender en serveer onmiddellijk. Heb je niet zo’n krachtige blender, week de vijgen dan 5 minuten van
    te voren in de amandelmelk

ELLE ETEN TIP: wil je deze smoothie zonder koffie maken? Vervang de
espresso dan door een koffielepel granenkoffiepoeder of cacaopoeder.

Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor