Recept: gezonde proteïnepannenkoeken met haver en griekse yoghurt

Rate this post
Gepubliceerd op 1 februari 2021 Druk het recept af door Lore Ginneberge
  • Ontbijt
  • 15 mn
  • 2 personen
  • Easy
Recept: gezonde proteïnepannenkoeken met haver en griekse yoghurtKenwood

Een gezond ontbijt dat eruitziet als dessert? Dat kunnen we wel smaken. Het beslag voor deze proteïnepannenkoeken heb je bovendien in enkele minuten klaar in de blender

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 60g havermoutvlokken
  • 1 schep proteïnepoeder naar keuze
  • 250 ml amandel- of sojamelk
  • Bosbessen als decoratie
  • Griekse yoghurt
  • olie naar keuze, bijvoorbeeld kokosolie

Bereiding

  1. Doe alle ingrediënten in de drinkbeker. Draai het accessoire met het mes op de beker en bevestig op de basis.
  2. Meng het geheel op hoge snelheid gedurende ongeveer 30 seconden
  3. Doe wat olie in een koekenpan en zet op middelhoog vuur. Bak zoals een klassieke pannenkoek, ongeveer 2 minuten per kant.
  4. Bak eerst alle pannenkoeken, serveer de stapel vervolgens met Griekse yoghurt en bosbessen.

Pannenkoekenbeslag in een-twee-drie

Wist je dat je een pannenkoekenbeslag kan mengen in de blender? Niet alleen voorkom je klontjes en krijg je een extra glad beslag, in minder dan een minuut is je deeg klaar voor de koekenpan!

kenwood blender pannenkoeken
Kenwood Blender Blend-X, €109

Shop hier

Ontdek ook deze fluffy Japanse pancakes!

Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor