Hoe kan je je immuniteit versterken met natuurlijke geneeskunde?

Gepubliceerd op 18 februari 2021 door ELLE Partner
Hoe kan je je immuniteit versterken met natuurlijke geneeskunde?Allef Vinicius, Unsplash

De afgelopen periode, die ongekend is voor onze hedendaagse tijd, heeft onze blik opnieuw gericht op het zorg dragen voor ons immuunsysteem en op onze behoefte om weer verbinding te zoeken met de natuur.

De traditionele geneeskunde blijft evolueren, maar tegelijkertijd ontdekken we elke dag de buitengewone therapeutische hulpmiddelen van de natuur, vooral op het gebied van preventie, om onze immuniteit te versterken. Arkopharma, de Europese leider in natuurlijke voedingssupplementen, ontwikkelt al 40 jaar lang deze waarden in biologische gezondheidsoplossingen, door wetenschap, creativiteit, farmaceutische kwaliteit en veiligheid te combineren met respect voor het milieu. In een context waarin iedereen bewust is gemaakt van het belang om ons natuurlijke afweersysteem te versterken, biedt fytotherapie een aanvullende aanpak om een breed scala aan alledaagse aandoeningen te voorkomen of te behandelen. De doeltreffendheid van geneeskunde ‘op basis van planten’ is al lang wetenschappelijk bewezen. Het promoten van natuurlijke geneeskunde in de geneeskunde van morgen opent perspectieven die meer respectvol zijn voor ons lichaam en zijn balans. Maar ook voor de planeet: het laboratorium zet zich in voor een beleid van sociale verantwoordelijkheid in de richting van duurzame ontwikkeling en eerlijke handel. Arkopharma-producten zijn volledig vervaardigd in Europa, wat een totale transparantie en ethiek van de productieketen garandeert.

EEN NATUURLIJKE EN GECERTIFICEERD BIOLOGISCHE GEZONDHEID

Wanneer we op zoek zijn naar doeltreffende en innovatieve oplossingen die in overeenstemming zijn met de principes van wereldwijd respect voor mens en natuur, dan beantwoorden deze producten, gemaakt van ingrediënten die geteeld zijn zonder synthetische chemicaliën of GGO’s, en die geen smaakversterkers of kleurstoffen bevatten, aan ons nieuwe bewustzijn. De gamma’s ARKOVITAL® en ARKOROYAL®, 100% natuurlijke complexen zonder bewaarmiddelen of chemische ingrediënten, helpen onze natuurlijke afweer en vitaliteit te versterken, eigenschappen die sterk gewaardeerd worden door de recente gezondheidscontext.

VERSTERK JOUW IMMUUNSYSTEEM MET ARKOVITAL® EN ARKOROYAL®

ARKOVITAL® Pure Energy bevat 100% natuurlijke vitamines, die beter worden opgenomen door het lichaam en zo helpen om onze vitaliteit te herwinnen, onze natuurlijke afweer te stimuleren en een echt schild te vormen tegen externe agressies (zon, vervuiling, vermoeidheid, stress...).

ARKOROYAL® bevat op zijn beurt koninginnenbrij van topkwaliteit om het lichaam op een natuurlijke wijze te versterken, onze immuniteit te beschermen en vermoeidheid te verminderen. Dit assortiment is samengesteld uit producten uit de bijenkorf, zoals koninginnenbrij, propolis, honing en, gelinkt aan planten, vitamines die voor 100% van plantaardige oorsprong zijn. Dit gamma is speciaal ontwikkeld om het lichaam op een natuurlijke wijze te boosten en te profiteren van de nutritionele eigenschappen en antibacteriële middelen van apalbumine.

EEN BOOST AAN VITAMINE D MET LEVERTRAANOLIE

Levertraanolie is rijk aan vitamine A, D en antioxidanten en is ideaal voor het behouden van een normaal beendergestel en goede cerebrale functies. Naast deze voordelen wordt het voedingssuplement ook aanbevolen om het immuunsysteem te versterken. Levertraanolie is geschikt voor personen die hun organisme en beendergestel willen versterken maar ook voor kinderen vanaf 6 jaar voor een goede botgroei.

EEN LOKALE, GECONTROLEERDE PRODUCTIE

Arkopharma vervaardigt haar producten in Frankrijk, op haar eigen site voor fytotherapie, de grootste in Europa. Op deze manier behoudt ze de absolute controle over het productieproces. Het innovatieve laboratorium werkt in dezelfde optiek van traceerbaarheid samen met een intern team «plantenjagers», die jaarlijks de 300 tot 400 ton gedroogde planten selecteren die worden geteeld door trouwe partners. Ons verzoenen met de natuur, dat is ook onze natuur verbeteren.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Arkopharma. 
www.arkopharma.com

Lees ook: 

Slimmer afslanken met blijvend resultaat? Dit dieet maakt het waar

De redactie testte voedingssupplementen om onze energie terug te vinden

Getest door 50 lezeressen : een beschermende dagcrème met een intensieve anti-aging werking