SQUAD: de nieuwe bootcamp fitness in Brussel

Gepubliceerd op 10 september 2020 door Lore Ginneberge
SQUAD: de nieuwe bootcamp fitness in BrusselShutterstock

Sporty spices opgelet! De gloednieuwe fitness SQUAD opent zijn deuren in Brussel, een boutique gym die de klassieke sportervaring compleet heruitvindt.

Trainen met je squad

SQUAD is niet alleen een woordspeling op 'squats', de meest geliefde/gehate sportoefening voor strakke billen, maar verwijst vooral naar je 'squad', oftewel je team. Niet toevallig is het vooral de teamspirit waarmee deze nieuwe Brusselse gym zich onderscheidt. Samen sterk, dat is letterlijk de filosofie van SQUAD, de eenzame kilometers op de loopband worden daarom compleet vervangen door groepslessen van 50 minuten. Onder toezicht van een fitnesscoach word je in groepjes van zo'n tien personen getraind, begeleid en - eerlijk is eerlijk - stevig afgemat. De 'bootcamp'-sessies bestaan uit een mix van cardio- en powertraining, zoals bijvoorbeeld in de HIIT+Run-lessen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SQUAD | FORCE + SPEED (@squadbrussels) op

 De Squad-lifestyle

SQUAD gaat over de totaalervaring. Alles van de belichting, de muziek tot de aankleding van ruimtes is bedoeld om je te motiveren en comfort te bieden. Na het zwoegen krijg je verfrissende handdoekjes aangeboden en kan je je douchen met biologische verzorgingsproducten, je haar drogen of stijlen, en nadien ben je welkom in het SQUAD Café. In deze 'post-workout' ruimte kunnen sporters genieten van een welverdiende 'recovery' smoothie, koffie of gezonde snacks. De perfecte gelegenheid om beter kennis te maken met je team en coaches.

Tenslotte is geen workout compleet zonder een leuke sportoutfit. Daarom sloeg SQUAD de handen in elkaar met Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo en hun sportmerk 42|54. De duurzame fitnesscollectie is uitsluitend beschikbaar in de gym.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SQUAD | FORCE + SPEED (@squadbrussels) op

Meer info

Eén van de SQUAD-lessen uitproberen? Inschrijven is makkelijk en gratis, je betaalt enkel voor de lessen die je volgt. Bekijk het aanbod via squad.brussels.

Adres: Louizalaan 222, 1050 Brussel