Bloomon pakt uit met een eerste bio-boeket

Gepubliceerd op 23 juni 2020 door ELLE België
Bloomon pakt uit met een eerste bio-boeketBloomon

Bloomon lanceert voor het eerst een boeket met 100% biologische zomerbloemen van gecertificeerde Nederlandse kwekers. Een grote stap voor de online bloemenservice, aangezien minder dan 0,1% van alle bloementeelt in Nederland biologisch is.

Bloemen vormen een vitaal onderdeel van ons natuurlijke ecosysteem en hebben een positief effect op je gezondheid. Daarom zet Bloomon in voor bloemen waar mens én natuur blij van worden. Biologische bloemen worden op natuurlijke wijze geteeld, zonder gebruik van chemische hulpmiddelen. Puur natuur. Daarbij wordt het Bio-boeket ook apart verpakt in een box gemaakt van 100% gerecycleerd karton.

De allereerste zomereditie van het Bio-boeket is gevuld met vrolijke veldbloemen en korenbloemen in blauwe, gele en lichtroze tinten - met de pioenroos als grote seizoensfavoriet. De komende maanden volgen er nog twee designs: een nazomer- en een herfsteditie. Wees er snel bij, want van elke editie is slechts een beperkte oplage beschikbaar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door bloomon (@bloomon.be) op

Wist je dat biologische bloemen alleen rondom de zomermaanden verkrijgbaar zijn en dat kwekers een keurmerk nodig hebben om zich biologisch teler te mogen noemen? Neem zeker een kijkje naar onderstaande video met bio-kweker Julian, die meer vertelt over het proces:

Het bloomon Bio-boeket is verkrijgbaar vanaf nu tot eind september (of zolang de bloemen beschikbaar zijn) via www.bloomon.be voor € 29,95

Is dat online shoppen toch niet echt aan jou besteed? Neem dan zeker een kijkje in onze favoriete bloemen- en plantenwinkels in Antwerpen, Gent en Brussel.

(Stagiaire Louise Proot)