Lees het meinummer van ELLE België nu digitaal

Gepubliceerd op 6 mei 2020 door Lore Ginneberge
Lees het meinummer van ELLE België nu digitaal

De vraag die we ons allemaal stellen: hoe zal de wereld er binnenkort uitzien? Ontwaken we allemaal uit onze winterslaap, klaar om actie te ondernemen? De modewereld en beauty industrie lijken alvast klaar voor verandering, en wij kijken naar de toekomst door een groene bril. En jij, ben je er klaar voor?

Wat lees je in ons meinummer?

Komt er eindelijk een groenere mode? Aan positieve initiatieven ontbreekt het niet, maar zullen deze voldoende zijn? ELLE spreekt erover met verschillende ontwerpers en maakt de balans op. Ook de cosmeticasector is eindelijk in beweging! We leggen je de meest verrassende innovaties voor, waarbij biotechnologie een bepalende rol speelt.

Als onze manier van consumeren verandert, moeten we ook onze hele levensstijl herzien. We werpen een blik op holistische geneeskunde en geven je alle tips & tricks om (milieu)bewuster te leven.

Ondanks alles blijven we positief en hoopvol. Niets maakt ons vrolijker dan de kleurrijke natuur, die momenteel op haar mooist is. Dat zie je terug in onze modeshoot, waar fauna en flora centraal staan. Het zijn symbolen van wedergeboorte, van vluchtige schoonheid, maar vooral van het idee dat verandering altijd mogelijk is.

Meer lezen? Lees ELLE’s digitale versie voor 1,99 € !