3 zoete ontbijtrecepten met zelfgemaakt brood

Geüpdatet op 15 januari 2020 door Lore Ginneberge
3 zoete ontbijtrecepten met zelfgemaakt brood

Zelf brood bakken moeilijk? Niet met de originele bakmixen van Niamh. Deze 3 ontbijtrecepten kunnen je vast overtuigen.

We eten met z'n allen weer meer brood, zo blijkt uit recente cijfers van onderzoeksbureau GfK. Vooral de stijging in zelfgebakken brood is treffend, en wijst erop dat kwaliteit en gezondheid nog steeds voorop staan. Alleen is een brood bakken van nul een enorm tijdrovend, lastig karwei (dat al eens durf te mislukken). Een oplossing voor wie zweert bij warm, zelfgebakken brood zijn kant-en-klare bakmixen. Water toevoegen, kneden, bakken et voilà: je hebt een bron van gezonde granen onder een heerlijk krokant korstje.

Deze ontbijtrecepten maak je met de nieuwe bakmixen van Niamh: Pure Sprouts met gekiemde granen, Crunchy Gold met drie soorten knapperige tarwe, en Magic White vol gezonde vezels. Brunch, iemand?

Recept: Pure Sprouts vlechtbrood met huisgemaakte braambessenconfituur Recept: Pure Sprouts vlechtbrood met huisgemaakte braambessenconfituur Deze zoete lekkernij mag niet ontbreken op je volgende zondagse brunch. Lees meer
Recept: Crunchy Gold wentelteefjes uit de oven met bloemsuiker en rood fruit Recept: Crunchy Gold wentelteefjes uit de oven met bloemsuiker en rood fruit Wat is er lekkerder dan warme wentelteefjes? Wentelteefjes van zelfgemaakt brood! Met de Niamh bakmix zet je dit zoete ontbijt (of dessert) zonder zorgen op tafel. Lees meer
Recept: Magic White koalabroodjes met huisgemaakte amandelpasta Recept: Magic White koalabroodjes met huisgemaakte amandelpasta Verras groot en klein met deze grappige broodjes in de vorm van koala's. Heerlijk met de zelfgemaakte amandelpasta. Lees meer