Wie is Victoria Pedretti, oftewel Love Quinn uit You seizoen 2?

Gepubliceerd op 30 december 2019 door Lore Ginneberge
Wie is Victoria Pedretti, oftewel Love Quinn uit You seizoen 2?

Alles over actrice Victoria Pedretti, a.k.a het nieuwe meisje uit de spannende serie You, en Netflix' nieuwste it-girl.

Algemene Mededeling: geen paniek als je het tweede seizoen van 'You' nog niet hebt gezien (wat?!), dit is een spoilervrij artikel.

Het langverwachte vervolg op het verhaal rond seriestalker Joe Goldberg draait niet langer rond Beck (want die is dood, weet je nog), maar zet een ander meisje in de spotlights. Maak kennis met Love Quinn, de laatste nieuwe prooi van Joe (die nu Will heet). Niet enkel onze favo stalker, maar ook wij zijn lichtjes obsessed met deze ogenschijnlijke girl next door. Hier is alles wat je weten wilt over Love, oftewel Victoria Pedretti.

victoria pedretti love quinn

De actrice is pas afgestudeerd

Victoria Pedretti (24) komt net van de schoolbanken en is nu al een ster in wording. De jonge actrice studeerde aan de befaamde Carnegie Mellon School of Drama, één van de oudste in z'n soort in Amerika, waar onder andere ook Ian Harding en Billy Porter hun opleiding tot acteur vervolmaakten. Heel kort na deze opleiding kreeg Pedretti haar eerste rol in een tv-serie aangeboden.

Victoria Pedretti is geen onbekende op Netflix

Heb je het gevoel dat je deze actrice herkent? Kan best zijn, want ze is geen groentje op Netflix. Eerder nam ze de rol op zich van Nell in de serie ' The Haunting of Hill House'. Zoals de titel verraadt, gaat het om een horrorverhaal waarin Victoria een bezeten dochter speelt. Gezien het grote succes wist Netflix de makers te strikken voor een tweede deel dat gepland staat voor 2020. Verschillende acteurs, waaronder Pedretti, zullen opnieuw van de partij zijn.

victoria pedretti haunting of hill house netflix
Netflix

Ze heeft iets met duistere filmrollen

Hoewel Victoria naar eigen zeggen niet houdt van horrorfilms, is het wel opvallend dat ze steeds gecast wordt voor - zacht uitgedrukt - mysterieuze personages. Naast haar sterrenrol momenteel in 'You' en de bovengenoemde in 'The Haunting of Hill House', speelde Victoria het afgelopen jaar namelijk ook een grote rol op het witte doek. Ze was te zien in Tarantino's meest recente kaskraker 'Once Upon a Time in Hollywood' als een lid van de Manson Family-cult. Pedretti speelt er een belangrijke scène met Brad Pitt, niet slecht voor een pas afgestudeerde actrice!

Victoria Pedretti op sociale media

Je kan Victoria vinden op Instagram onder de schuilnaam thenOtOriOusvip, maar we kunnen je alvast meedelen dat de actrice niet heel erg actief is op the 'gram. Wel ontdekten we Victoria's liefde voor make-up, nóg een reden om fan te zijn.