Dit zegt je sterrenbeeld over jouw seksleven en dat van je crush

Gepubliceerd op 18 december 2019 door Lore Ginneberge
Dit zegt je sterrenbeeld over jouw seksleven en dat van je crush

Behalve nieuws over de komende maand en de toekomst, vertelt je sterrenbeeld ook iets over je seksleven.  Kom erachter of je matcht met je huidige partner, naar welk sterrenteken je op zoek moet en waar je zelf naar verlangt tussen de lakens.

Om precies te achterhalen hoe het op seksueel vlak met je gesteld is, moet je niet kijken naar je gewone sterrenbeeld, maar naar je teken in Venus. Dat laatste vertelt meer over je gevoelens, je romantische relaties en ook je seksleven. Om je Venusteken te berekenen hoef je geen uren naar de sterren te turen, deze online tool doet het werk voor jou.

Ram

Ram in bed

Dit is het eerste teken van de dierenriem en meteen ook het meest impulsieve. In het leven van een ram moet alles snel, vluchtig, hartstochtelijk en vurig zijn, en dat geldt ook tussen de lakens. Het zijn dan ook ontzettend passionele lovers met een groot seksueel verlangen. Een Ram wilt altijd de bovenhand in bed en kan soms een beetje egoïstisch overkomen.

Zo verleid je een Ram

Aangezien dit teken leeft voor vluchtige actie, houdt een Ram niet van ellenlange flirtsessies en pogingen om hard to get te spelenLaat jezelf verleiden voor een steamy onenightstand en laat hem/haar de leiding nemen. Tip: Bij Ram staat het hoofd centraal, dus grijp zijn/haar gezicht vast of trek hem/haar speels bij de haren voor extra vuurwerk.

Beste match

Ram, Leeuw, Boogschutter, Tweeling, Weegschaal en Waterman

seksleven sterrenbeeld beste in bed horoscoop liefde

Stier

Stier in bed

Dit teken heeft ongetwijfeld de meeste mannelijke energie in zich, wat wijst op een libido hoger dan de Eiffeltoren. Toch is dit teken niet de grootste verleider, Stieren wachten eerder tot de geweldige seks op hen afkomt (en dat gebeurt makkelijker dan je zou denken). Voor een Stier mag het liefdesspel langzaamaan uitgesponnen worden, denk veel voorspel, lang genieten van intense bedsessies en dan...alles opnieuw van vooraf aan.

Zo verleid je een Stier

Dit teken heeft intense voelsprieten: muziek, lekker eten, bubbels, en een mooie omgeving maken allemaal deel uit van de perfecte vrijpartij. Ook kleine cadeautjes, zoals een sexy lingeriesetje of luxueus glijmiddel brengen Stieren in de mood. Je weet dus wat je te doen staat!

Beste match

Stier, Maagd, Steenbok, Kreeft, Schorpioen, Vissen

seks horoscoop liefde koppel sterrenbeeld

Tweeling

Tweeling in bed

Flirterig, fun en frivool, zo kan je de doorsnee Tweeling best omschrijven. In bed zijn ze energetisch en wisselen ze graag van positie. Elke vrijpartij voelt anders, want Tweeling houdt van afwisseling. Verder hebben ze liefde voor alles wat oraal is...

Zo verleid je een Tweeling

Tweeling is erg verbaal ingesteld, het ideale teken om  te oefenen op dirty talk! Verder zijn ze als de dood voor routine, dus introduceer af en toe een nieuw standje. En complimentjes, héél veel complimentjes.

Beste match

Tweeling, Waterman, Weegschaal, Ram, Leeuw, Boogschutter

seksleven sterrenbeeld beste in bed horoscoop liefde

Kreeft

Kreeft in bed

Geen brutale seks of casual onenightstands voor dit teken. Kreeften willen zich liever veilig en geborgen voelen, dan pas floreren hun seksuele lusten. In de juiste handen veranderen deze tekens in geweldige pleasers, ze weten altijd precies waar de ander naar verlangt.

Zo verleid je een Kreeft

De truc is om Kreeften op hun gemak te stellen en op zoek te gaan naar die innerlijke seksgod/godin. Dit doe je door heel veel voorspel en nog meer aandacht te geven. Tip: denk aan een krab, en de zijwaartse beweging die deze waterdieren maken...

Beste match

Kreeft, Schorpioen, Vissen, Stier, Maagd, Steenbok

liefde seks horoscoop sterrenbeeld

Leeuw

Leeuw in bed

Leeuwen zijn de meest charismatische tekens van de dierenriem, wat hen goed van pas komt in (seksuele) relaties. Een Leeuw verwacht aanbid en verleid te worden, maar daar krijg je heel wat voor terug. Passionele nummertjes bijvoorbeeld, net als uiterst creatieve bedspelletjes en bovennatuurlijke hoogtepunten.

Zo verleid je een Leeuw

Gooi alles in de strijd, een Leeuw moet werkelijk veroverd worden. Geef al je aandacht, al je charmes en je zal beloond worden...

Beste match

Leeuw, Ram, Boogschutter, Tweeling, Weegschaal, Waterman

seks sterrenbeeld horoscoop astrologie koppel

Maagd

Maagd in bed

Onder het koele uiterlijk van een Maagd schuilt een sensueel wezen. Om die verborgen kant te ontrafelen, moet Maagd de juiste persoon tegen het lijf lopen. In bed zijn ze berekend, perfectionistisch en hebben ze oog voor elk detail. Niet het makkelijkst te verleiden teken, maar niemand zal je zoveel aandacht schenken als een Maagd.

Zo verleid je een Maagd

Geen makkelijk te klaren klus! Maagden zijn doorgaans erg klassiek als het op veroveren en verleiden aankomt. Wees verzorgd (draag een sensueel parfum bijvoorbeeld) en stel ze op hun gemak.

Beste match

Maagd, Stier, Steenbok, Kreeft, Schorpioen, Vissen.

seksleven sterrenbeeld beste in bed horoscoop liefde

Weegschaal

Weegschaal in bed

Weegschalen zijn verliefd op de liefde! Dit zijn van nature people pleasers, en dat geldt zeker ook in bed. Deze tekens zijn vooral op zoek naar romantiek, maar een korte fling nu en dan is helemaal deel van het spel. Seks staat voor dit teken gelijk aan geluk, en is dus uiterst belangrijk in een romantische relatie.

Zo verleid je een Weegschaal

Ze zijn makkelijk om voor te vallen, maar iets minder makkelijk te verleiden. Waag je kans met romantische gebaren (kaarsen, muziek, aphrodisiacs) en wacht rustig af. Suave is het codewoord.

Beste match

Weegschaal, Tweeling, Waterman, Ram, Leeuw, Boogschutter

seks horoscoop sterrenbeeld liefde

Schorpioen

Schorpioen in bed

Maak kennis met het meest seksueel georiënteerde teken van het...heelal. Een leven zonder seks is voor Schorpioenen werkelijk onvoorstelbaar, en met al z'n erotische verlangens kan je een nieuwe Fifty Shades-trilogie bij elkaar schrijven.  Passie, vuur en ruwe actie is wat dit sterrenbeeld drijft.

Zo verleid je een Schorpioen

Een Schorpioen versieren is nagenoeg onmogelijk, want dit teken neemt al-tijd de leiding.

Beste match

Schorpioen, Kreeft, Vis, Stier, Maagd, Steenbok

seksleven horoscoop sterrenbeeld liefde

Boogschutter

Boogschutter in bed

Op zoek naar een korte flirt? Richt je pijlen op Boogschutters. Ze zijn avontuurlijk, charmant en creatief in de slaapkamer, maar niet bepaald standvastig. Ook in een relatie kan de Boogschutter plots het roer omgooien omdat z'n lievelingsstandje ineens gaat vervelen. Altijd weer verrassend, dat wel.

Zo verleid je een Boogschutter

Boogschutters zijn bang om ergens aan vast te zitten, zeker in relaties. Stel je niet bezitterig op en laat elkaar genoeg vrijheid. Humor is belangrijk, net als afwisseling tussen de lakens. Gebruik je fantasie!

Beste match

Boogschutter, Ram, Leeuw, Tweeling, Weegschaal, Waterman

Steenbok

Steenbok in bed

Steenbok is een erg gereserveerd teken, en er schuilt vooral een trouwe partner in dit teken. Klinkt even saai als een documentaire met parende dieren, maar wanneer je de juiste snaren raakt, is er toch sprake van liefdevolle, zwoele bedsessies. Steenbok wilt namelijk erg graag indruk maken op zijn/haar love interests, met spetterende hoogtepunten tot gevolg.

Zo verleid je een Steenbok

Denk klassieke Hollywoodromantiek (minus handjeshouden, want Steenbok houdt meestal niet van openbare affectie). Probeer zeker niets te overhaasten, dit teken verleid je traag en met finesse.

Beste match

Steenbok, Stier, Maagd, Kreeft, Schorpioen, Vis

seksleven sterrenbeeld beste in bed horoscoop liefde

Waterman

Waterman in bed

Dit teken is moeilijk te kraken, en dat maakt ze net zo aantrekkelijk. Ze staan vaker open voor Friends with Benefits-scenarios dan de meeste andere sterrenbeelden, omdat seks voor hen niet per se een romantische aangelegenheid is. Watermannen zijn rebels en innovatief, dus preutse tantes slaan dit teken beter over.

Zo verleid je een Waterman

Seks is zowel een mentale als fysieke affaire, dus haal je beste conversatiestarters boven en toon dat je meer bent dan een pretty face.

Beste match

Waterman, Weegschaal, Tweeling, Ram, Leeuw Boogschutter

Vissen

Vissen in bed

Romantisch en verleidelijk, maar tegelijk met een levendige fantasie. Vissen zijn oprecht leuk in bed, zolang de fysieke connectie sterk aanwezig is. Vrijpartijen kunnen hallucinant goed voelen als je dit sterrenteken op de juiste manier weet op te winden.

Zo verleid je Vissen

Vissen zijn een beetje...lui als het op seksuele activiteiten aankomt. Ze verwachten dat je actie vooral jouw kant uit komt. Bij dit sterrenbeeld mag je best jouw wilde kant bovenhalen, als je maar gevoelig bent met je woorden.

Beste match

Vissen, Kreeft, Schorpioen, Stier, Maagd, Steenbok