Met deze 10 tips word je een pro in dirty talk

Geüpdatet op 17 september 2018 door Maxine Detaellenaere
Met deze 10 tips word je een pro in dirty talk

Freak me, baby...

Zin om je liefdesleven wat zwoeler te maken? Dan is een goede portie dirty talk geen slechte manier om voor vonken in de slaapkamer te zorgen. Maar weet je niet goed waar te beginnen of voel je je niet zo op je gemak? Deze 10 tips kunnen je helpen om net zo smooth te worden als Joey Tribbiani.

1/

Begin rustig

Forceer jezelf niet om dingen te zeggen waar je je niet goed bij voelt, maar begin rustig aan door iets luider te zijn dan normaal wanneer je hem kust of wanneer jullie are getting down to business. Laat hem duidelijk merken hoe leuk je het vindt. Gooi er zeker niet direct extreem grafische termen uit, maar bouw langzaam op. Ook technische termen zoals 'penis', 'vagina' of 'vulva' zijn geen aanrader, je bent aan het rollebollen met je lief, niet in de biologieles.

2/

Maak het niet te moeilijk

Vervolgens geef je aan wat je leuk vindt, maar maak het jezelf niet te moeilijk. Je kan hem je met een zwoele stem "ooh ja sneller" of "ja daar" toefluisteren. Daarna kan je verder gaan door hem uitgebreid te beschrijven wat je met hem wil doen of wat je wil dat hij met je doet.

3/

Fantaseer erop los

Vind je geen inspiratie? Sluit dan je ogen, beeld je in wat je leuk vindt en omschrijf het uitvoerig. Waar heb je graag dat hij je kust en hoe? Lekker langzaam of juist ontstuimig? Begeleid je lief met je woorden en vertel hem in een sexy stem wat je wil dat er vervolgens gebeurt.

4/

Zoek inspiratie

Je kan natuurlijk ook inspiratie zoeken in literatuur. Lees enkele erotische boeken - de beruchte Bouquet-romannetjes of wat meer high brow literatuur, wij tippen: Outlander van Donna Gabaldon en The Outsiders van S.E. Hinton - of als je meer visueel ingesteld bent, kan je natuurlijk ook sexy films of magazines raadplegen, whatever gets the juices flowing.

5/

Oefening baart kunst

Zoals met de meeste dingen word je beter naargelang je iets vaker doet. Je kan bijvoorbeeld wanneer je alleen bent ook al een beetje oefenen door hardop enkele zinnen te zeggen. Dit lijkt misschien een beetje stom, maar zo weet je wat er goed klinkt. De kans zit erin dat je je in het begin een beetje klungelig voelt, maar er is absoluut geen reden om beschaamd te zijn. Niemand is onmiddellijk een expert en al doende leert je.

6/

Vertrouwen

Dirty talk is over het algemeen een intieme bezigheid, dus wees zeker dat je je goed voelt bij je partner en hem volledig vertrouwt. Pols ook eens bij je lover waar zijn grenzen liggen, zeker wanneer je partner eerder verlegen is. Houd je ook aan die grenzen, doe of zeg nooit iets waarvan je weet dat je lief er zich niet goed bij zou voelen.

7/

Communicatie

De beste seks krijg je vaak door goede communicatie. Natuurlijk moet je het onderwerp niet doodpraten en is spontaniteit zeker belangrijk, maar vraag je partner ook wat hij graag heeft en hoort. Eenmaal je weet wat hem in de mood krijgt, is de kans op vuurwerk tussen de lakens extra groot.

8/

Wees altijd positief

Wil je zeker zijn dat je hem positief stimuleert, vertel hem dan hoe goed het voelt wanneer hij iets doet, hoe sexy je hem vindt en hoe hard je hem wil. Kraak hem alleszins nooit af wanneer jullie bezig zijn, zeg geen kwetsende of negatieve dingen. Bij seks stel je je vaak kwetsbaar op, dus maak je partner niet onzeker.

9/

Fluister/kreun/schreeuw zijn naam

Works like a charm... Een vrouw die kreunend van genot je naam zegt, is voor veel mannen het summum van sexiness. Zelfs al zijn jullie geen grote fan van dirty talk, dan nog is dit een aanrader want je hoeft geen pikant vocabularium boven te halen. Door zijn naam te noemen weet je partner dat je helemaal in hem opgaat en niet met Noah Flynn uit The Kissing Booth in je hoofd zit.

10/

Amuseer jullie

Wanneer je bezig bent met dirty talk, hoef je niet te klinken als een pornoactrice. Vergeet vooral niet dat de hoofdbedoeling is dat jullie jullie allebei amuseren. Maak je geen zorgen wanneer je in het heetst van de strijd iets 'raars' zegt, maar lach er samen om.

Op zoek naar meer muy caliente tips? Lees dan hoe je begint aan een sexy strip tease en hoe je een erotische massage geeft.