Maak je lief gek van verlangen met een sexy strip tease

Gepubliceerd op 2 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Maak je lief gek van verlangen met een sexy strip tease

Een kinky strip-tease is hét verleidingsmiddel om je allerliefste ongelofelijk op te winden. Ben je een beginner? Met deze tips komt alles goed. 

Voor de verlegen mensen onder ons is een striptease behoorlijk uit hun comfort zone. Maar wanneer je de gelukzalige glimlach ziet verschijnen op het gezicht van je lover, zal je er geen seconde spijt van hebben, trust us on this one.

Een van de grootste uitdagingen tijdens een strip tease is niet in de lach te schieten. Vaak voel je je toch een beetje ongemakkelijk, en dat werkt op de lachspieren. Helaas is dat een echte mood killer, doe dus whatever it takes om je zelfvertrouwen dat extra duwtje in de rug te geven.

1/

#1 Het decor

Wat erg kan helpen om je te laten gaan, is te kiezen voor een zachte verlichting. Plaats een aantal kaarsen in de hoeken van de kamer, demp de lichten of nog beter, dek staande lampen af met - roodgetinte - doeken. Vind je geen geschikte plek thuis, dan kan je altijd een spicy hotelkamer boeken.

Kies voor muziek waar zowel jij als je boo het warm van krijgen, zwoele liedjes met pikante teksten dus. Enkele voorbeelden:

sexy, strip tease, valentijn, kinky, spicy, liefde, relatie, seks, opwinding

 

2/

#2 De outfit

Ook erg belangrijk is je outfit. Met sensuele, suggestieve lingerie zit je altijd goed. Blijf weg van te expliciete of ingewikkelde kledij, zeker wanneer het je eerste keer is. Maak het jezelf niet al te moeilijk.

Het concept van een strip tease is om te suggereren, om je lief zin te doen krijgen... dus je hoeft niet volledig bloot te gaan, laat wat aan de verbeelding over. Denk bijvoorbeeld aan een korset en jarretelles. Oefen zeker op voorhand hoe je alles aan- en af doet, zodat het tijdens je uitvoering vlot gaat.

Als je het gewoon bent hoge hakken te dragen, trek dan zeker een paar sexy stiletto's aan. Krijg je bij de gedachte alleen al spontaan hoogtevrees, kies dan voor meer comfortabel schoeisel. Uiteindelijk zit het geheim van sex appeal in zelfvertrouwen, niet in een paar torenhoge Louboutins - al kunnen ze zeker helpen.

sexy, strip tease, valentijn, kinky, spicy, liefde, relatie, seks, opwinding

3/

#3  De act

Laat zijn/haar blik geen seconde los. Van de eerste muzieknoot tot de laatste heb je enkel oog voor hem/haar. Blijf ook constant in beweging, heel langzaam is net heel opwindend. Stop niet zolang de muziek nog speelt.

Aarzel niet om jezelf aan te raken, hou opnieuw suggestie en sensualiteit in je achterhoofd. Glijd met je handen over je lichaam om je bewegingen te accentueren. Wanneer de sfeer er goed inzit, beweeg je dan richting je partner. Wandel rond hem, raak hem zachtjes aan, streel hem... maar hou je - nog even - in om hem te bespringen, hij zal smelten van verlangen.

sexy, strip tease, valentijn, kinky, spicy, liefde, relatie, seks, opwinding
Flashdance

 

 

 

 

 

 

 

En vooral: amuseer je! Laat je innerlijke Dita Von Teese volledig los!

(hoofdafbeelding Jennifer Tool)