Waarom je moet investeren in luxueus glijmiddel

Geüpdatet op 18 september 2019 door Lore Ginneberge
Waarom je moet investeren in luxueus glijmiddel

De tijd dat je een felgekleurd flesje glijmiddel met woorden als 'PLEASURE' gegeneerd in je boodschappentas moffelde, is lang voorbij. Deze chique flesjes en tubes kan je met een gerust hart in huis laten rondslingeren, geen kat die weet waarvoor ze dienen.

Waarom luxe glijmiddel?

Laten we eerlijk zijn, je seksleven wordt vast niet beter door het gebruik van een peperduur flesje lubricant. Waarom zou je dan vijf keer zoveel betalen? Ten eerste moet je weten dat conventionele glijmiddelen doorgaans siliconen bevatten, wat niet toxisch of schadelijk is, maar wel irritatie kan veroorzaken. Heb je een gevoelige huid, ga dan voor water based gels. De meeste glijmiddelen uit het luxesegment vallen onder deze categorie. Daarnaast zijn er een aantal chemicaliën die je wilt vermijden, want glijmiddel komt nu eenmaal in aanraking met de binnen- en buitenkant van je lichaam. Met onderstaande luxemerken speel je op safe, want de ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en waar kan natuurlijk en zelfs biologisch.

Daarnaast is er natuurlijk het luxueuze hebbeding-aspect. Deze stijlvolle flesjes kan je zorgeloos achterlaten in de slaapkamer én sommige doen ook dubbel dienst als bodylotion en volgens insiders zelfs als haarserum (scroll om te ontdekken over welke gel we het hebben). Tenslotte: het is 2019, we weten intussen dat ook vrouwen seksuele noden hebben en dat glijmiddel daar een handje bij kan helpen.

De nieuwe generatie sexy gels

Maak kennis met deze luxueuze gels van de bovenste plank. Sexy, stijlvol en klaar om je hemels bedplezier te bezorgen.

Nécessaire

Of deze Sex Gel echt zo nécessaire is? Eigenlijk wel, want glijmiddel is een vaak vergeten attribuut in de slaapkamer dat seks voor vrouwen (en mannen) stukken aangenamer kan maken. Deze gel is op water gebaseerd en bevat dus geen siliconen. Verder helpt biologische aloë vera om alles smooth te laten verlopen daar beneden.

necessaire gel glijmiddel intieme skincare
The Sex Gel van Nécessaire

Shop hier

Sliquid Organics

Voor green girls of voor wie irritatie ondervindt bij conventionele glijmiddelen, is er deze biologische Sliquid Natural gel met plantaardige ingrediënten als aloë vera. Een manier om jezelf in alle zachtheid te verwennen en je huid tegelijk te hydrateren. Een gouden combo, als je het ons vraagt.

glijmiddel intieme verzorging
Natural Intimate Glide van Sliquid Organics

Shop hier

Smile Makers

Deze 'smile maker' is een dikke gel voor wie het graag extra moist heeft. Dit luxe glijmiddel bevat geen parabenen, is parfumvrij en bestaat uitsluitend uit hoogwaardige ingrediënten. Helemaal veilig voor jou (en je partner).

intieme verzorging glijmiddel smile makers
Generous Gel van Smile Makers

Shop hier

überlube

Moest er zoiets bestaan als een 'cultproduct' in de categorie glijmiddelen, dan krijgt überlube vast die eer. Dit flesje kan je ongegeneerd meenemen in je valies, mag open en bloot blijven staan op je nachtkastje én kan volgens insiders even goed dienen als haarserum (!), zo goed werkt 'ie. De waterige substantie houdt je huid vochtig, maar nooit plakkerig.

uberlube glijmiddel intieme beauty
Luxury Lubricant van überlube