Orale seks: de meest mindblowing standjes voor hem

Gepubliceerd op 22 november 2019 door Maxine Detaellenaere
Orale seks: de meest mindblowing standjes voor hem

Lets talk about sex, baby... orale seks, om precies te zijn. Een ideaal opwarmertje voor een zwoele vrijpartij of net perfect voor een vluggertje, wij geven je de allerbeste standjes voor spetterende bedpret.

In ons vorig artikel bespraken we de allerbeste standjes voor vrouwen, dit keer zijn de mannen aan de beurt. Deze standjes brengen hem gegarandeerd in de zevende hemel...

1/ Op z’n kop

Je partner staat recht voor de rand van het bed en buigt voorover. Jij ligt op het bed, met je hoofd net voor de rand en net onder zijn onderbuik. Bonus voor hem: hij heeft een spectaculair zicht op je lichaam terwijl je hem bevredigt. Bonus voor jou: in deze positie kan hij je gemakkelijk een handje helpen - pun not intended - met jouw genot.

2/ Planking met benefits

Je gaat liggen op je rug. Hij neemt een plankhouding aan - armen steunend op het bed, iets boven je hoofd, met jou tussen zijn gestrekte benen en zijn onderbuik vlak boven je gezicht. Op deze manier kan hij ook gemakkelijk heen en weer bewegen voor extra genot. Voor de mannen met goed ontwikkelde armspieren.

3/ Handenstand

Een pak origineler dan de klassieke 69, ideaal voor wanneer je eens iets anders wil. Je partner gaat neerzitten op de vloer met zijn benen voor zich uit gestrekt. Jij gaat voor zijn gezicht staan, met je rugzijde naar hem toe, je bukt voorover en duikt met je hoofd tussen zijn benen. Zo kan je hem naar hartelust plezieren terwijl hij tegelijkertijd ook jou oraal kan bevredigen. Tip: deze houding is gemakkelijker vol te houden als je een beetje door je knieën buigt. Spreid je benen ook wijd genoeg - je voeten bevinden zich naast zijn kont.

orale seks, standjes, tips, orgasme

4/ De in-your-face

Bij deze positie ga je op je rug liggen op bed. Hij gaat op zijn knieën zitten met jouw hoofd tussen zijn benen en doet zijn ding. Bij dit standje kan je ook gemakkelijk de rollen omdraaien. Hoe je dat doet lees je in 'De meest mindblowing standjes voor haar'.

5/ Op je zij

Oké, dit is stiekem een handig standje voor vrouwen, want je kan er languit bij gaan liggen. Je lief gaat zitten met zijn romp naar je toe gericht. Jij vleit je languit naast hem neer, met je gezicht ter hoogte van zijn onderbuik. Kwestie van je knieën en nek te sparen en hem toch een zinderend orgasme te geven.

Nog meer inspiratie nodig? Lees dan zeker '5 yogaoefeningen voor een beter seksleven', 'Welk seksstandje past het best bij jouw sterrenbeeld' of behoed jezelf net voor de '5 filmische seksstandjes die zwaar overrated zijn'.