Gebakken mandarijntjes met geitenkaas en tijm

Rate this post
Geüpdatet op 12 december 2019 Druk het recept af door Emilie Mascia Foto’s: Laetizia Bazzoni
  • Dessert
  • 5 mn
  • 15 mn
  • 4 personen
  • Beginner
Gebakken mandarijntjes met geitenkaas en tijm

Deze gebakken mandarijntjes dienen in de eerste plaats als hartig en tegelijk zoet dessert, maar kunnen ook bij vis of vlees. Voor de durvers!

Ingrediënten

  • 4 mandarijntjes
  • 250 g verse geitenkaas
  • 10 takjes verse tijm
  • olijfolie
  • peper
  • fleur de sel

Bereiding

  1. Snij de mandarijntjes horizontaal in tweeën, in de schil.
  2. Leg ze op een ovenplaat en verbrokkel de geitenkaas op de halve mandarijntjes. Voeg een scheutje olijfolie toe en driekwart van de verse tijm. Kruid met peper en zout.
  3. Bak 15 min in de oven en dien warm op, met een scheutje olijfolie en de resterende verse tijm.
  4. Eet de mandarijntjes warm op, knapperig in de schil!
Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor