Dit waren de meest memorabele celeb bruiden van het decennium

Geüpdatet op 20 april 2022 door Isabelle
Dit waren de meest memorabele celeb bruiden van het decennium

Het einde van een decennium, het einde van een reeks schitterende I Do’s. Heel wat huwelijksbootjes gingen de afgelopen 10 jaar varen, het ene al wat spectaculairder dan het ander. Sommigen vergingen, anderen houden nog steeds een gezonde koers aan, maar alleen hadden ze een spectaculaire bruid aan boord. De meest onvergetelijke bruiden op een rij:

2011 - de retro bruid: Kate moss

2011 geldt als het jaar van de dubbele Kate met -Moss én -Middleton die zich beiden in instant iconische witte creaties hesen. Moss trok de retro kaart en stapte als sexy twenties dame richting het altaar in een creatie van John Galliano. Een op de moment erg gewaagde keuze aangezien de designer net keihard van z’n voetstuk was gekieperd wegens dronken antisemitische uitspattingen in een Parijs café. Het topmodel bleef hun vriendschap echter trouw en dat bleek achteraf maar goed ook: het huwelijk met Jamie Hince bleek immers geen lang leven beschoren. Het kostte naar verluidt meer dan 700 uur om de jurk met ontelbare parels, gouden steentjes, glitters en borduursels te versieren. Voor de op de jaren '20 geïnspireerde sluier was er 'slechts' 250 uur nodig.

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

De bruidssuite, een 16-koppige horde modelletjes in spe, was al even intimiderend mooi als de bruid zelf en ook de gastenlijst, waaronder goede vriendin Naomi Campbell, gaf de gewone sterveling het nakijken. Bam!

2011 - dé bruid der bruiden: Kate Middleton

Over gewone stervelingen gesproken, zo’n twee miljard (!) daarvan zat op 29 april 2011 aan de buis gekluisterd toen burgermeisje Catherine Middleton in een wolk van wit kant door London werd vervoerd richting de kroon en de liefde van haar leven. Ze droeg daarbij een jurk van Sarah Burton voor Alexander McQueen, die meteen voor open monden zorgde: van de rok met plooien (als een opengaande bloem) tot de 2.70 meter lange sleep en de sluier met daarop met de hand geborduurde bloemen. Dan was er ook nog de tiara, een niemendalletje dat schoonoma Elisabeth II voor de gelegenheid uit haar juwelenkistje had opgevist. Verder zat er ook een geurtje aan de bruid. Letterlijk: ze droeg qua parfum Fleurissimo van Creed, hetzelfde geurtje dat Grace Kelly op haar trouwdag in 1956 droeg.

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_keira_knightley

Voor we het vergeten: ook hier ging de suite met heel wat aandacht lopen, al waren er geen 16 engelachtige meisjes nodig -slechts één paar afgetrainde billen- om twee miljard paar ogen even af te leiden: Pippa Middleton werd van de ene dag op de andere “een ding”.

2011- de optimistische bruid, Kim Kardashian I

Luttele maanden na Kate Middleton liet ook reality royal Kim Kardashian zich voor de tweede maal een ring om de vinger schuiven. Aangezien ze dat de eerste keer stiekem -en achteraf toegegeven, niet helemaal bij haar zinnen noch helemaal meerderjarig- had gedaan, noemen we het trouwpartijtje met Kris Humphries gemakshalve haar eerste. Kim ging ervoor aankloppen bij Vera Wang, die zich netjes aan de bimbo etiquette hield en de vrouwelijke vormen van de bruid in een loeistrak meringue gevalletje stak. Origineel was dan weer het voorhoofdjuweel, dat meteen een ware rage ontketende. Die trend duurde uiteindelijk langer dan het huwelijk zelf, dat na 72 dagen weer werd opgedoekt. Humphries bleek buiten de eerste letter van zijn voornaam dan toch niet over de juiste troeven te beschikken om het te maken in de beruchte Kardashian clan. 

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2013- de recyclerende bruid: Keira Knightley

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_keira_knightley

Verrassing alom toen een wazige paparazzi foto in 2013 wereldkundig maakte dat Keira Knightley’s burgerlijke staat een upgrade had ondergaan, verwondering alom ook toen bleek dat de wereldster daarvoor doodleuk een oud jurkje uit de kast had getrokken. Dat het “vergeten dingetje” in haar geval wel een couture stuk van Chanel was, zet dan weer haar A-list status in de verf. Hoe dan ook, het had de Britse actrice enkele jaren daarvoor al naar een première mogen vergezellen, ging mee richting altaar én dook ondertussen nog een paar keer op (dit keer gepimpt met een doorzichtige mouw) op een filmpremière of twee. Knightley en haar tullen jurk lijken wel een getrouwd koppel…

2014 - de derde keer goede keer bruid: Kim Kardashian II

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_keira_knightley

Amper enkele weken na de breuk met Kris Humphries kwam zich een ander manspersoon-voorzien-van-letter-K aanmelden: Kanye West, wiens hart groot genoeg bleek om zijn enorme ego én het fenomeen Kardashian een plaatsje te geven. Het nieuwbakken koppel vloog er meteen in en amper een jaar na de eerste date verscheen hun dochtertje North West ten tonele, waarna de trouwpartij van de eeuw in gang werd gezet. Die duurde meer dan een week en hield onder andere halt in Parijs, Versailles en uiteindelijk Firenze. De ster droeg in die dagen verschillende couture stukken van onder andere Balmain en Valentino, maar op D-day in Firenze haalde ze een ontwerp van haar goede vriend Riccardo Tisci, toenmalig hoofdontwerper bij Givenchy, boven. Een handgemaakt nummertje vol kant en speelse cut-outs, met een verdacht brave halslijn, een ingesnoerd silhouet en een sluier die in lengte zo met die van echte royals kon rivaliseren. Het moet gezegd: een geweldig ontwerp!

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_keira_knightley

(Adorabel detail: ook voor baby North had Tisci een wit nummertje voorzien.)

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_keira_knightley

2014 - de woestijnbruid: Poppy Delevingne

Op hetzelfde weekend dat Kim en Kanye Europa op stelten zette, vloog socialite Poppy Delevingne haar rock ’n roll vrienden over naar Marrakech voor een drie dagen durend spektakel vol tulbanden, hippies, kamelen en heel veel glitter. De Britse it-girl gaf in een tentenkamp nabij Marrakech haar jawoord en gooide daarbij alle tradities overboord.  De jurk: een creatie van Emilio Pucci, lekker boho met roze en gele versieringen. Zusje Cara nam de rol van bruidsmeisje op zich in een kanten maatpak. Met de hashtag #popdogwedding lieten uitgelaten gasten, waaronder hartsvriendinnen Alexa Chung en Stella McCartney, zien dat coole Britten niet moeten onderdoen voor megalomane Amerikanen als het op een stevig feestje aankomt. En eerder genoemde gewone sterveling maar Pinteresten…

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2014 - de Instabruid: Olivia Palermo

Nog zo’n beeld dat meteen Instagram legende werd: de tullen rok waarin voormalig reality ster Olivia Palermo Mevrouw Johannes Huebl werd. De ondertussen tot stijlkoningin gepromoveerde Amerikaanse koos trouw aan haar stijl voor een sobere, doch originele look. Haar karakteristieke paardenstaart, een kasjmieren sweater en een elegante short onder een tule rok –dat alles bij Carolina Herrera geshopt: meer had ze niet nodig om te stralen. Of toch: een paar schitterende Manolo Blahniks zorgden voor de in Amerika verplichte “something blue” toets. Of hoe het niet altijd overdadig moet zijn!

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2014 - de bruid die het onmogelijke waarmaakte: Amal Clooney

George Clooney voor het altaar krijgen? Je moet er de look, de ballen én de brein voor hebben en de Brits-Libanese mensenrechtenadvocaten Amal Alamuddin bleek over die heilige drievuldigheid te beschikken. Het paar en hun indrukwekkende gevolg (denk Cindy Crawford, Matt Damon en gelijken) trokken naar Venetië om in een ultra glamoureus huwelijksgondolletje te stappen. De festiviteiten duurden een weekend lang en de bruid verscheen in geweldige outfits, van de wit met zwart gestreepte jurk (Dolce & Gabanna) tot het crèmekleurige broekpak met bijpassende hoed. De beste look was natuurlijk haar Oscar de la Renta jurk van Franse kant. De la Renta was trouwens zodanig tevreden over zijn ontwerp dat hij tot groot jolijt van de fans een vergelijkbare jurk toevoegde aan zijn bruidscollectie voor de herfst van 2015.

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

Ontdek hier alle foto’s van het George Clooney huwelijk.

2014 - de getekende bruid: Angelina Jolie

2014 was ook het jaar van Brangelina, dat voor de meest hartverwarmende beelden zorgde: in het bijzijn van hun zes kinderen gaven Brad Pitt en Angelina Jolie na een jarenlange relatie dan eindelijk toch hun jawoord op hun Franse landgoed. Nochtans had de bruid, lichtjes getekend door haar eerder mislukte huwelijken, gezworen nooit meer te zullen trouwen. Het bleken de kinderen die haar uiteindelijk toch hadden doen zwichten, en die kregen trouwens carte blanche wat de festiviteiten betrof: zelfs haar Versace sluier was geborduurd met tekeningen van hun hand! Een echt sprookje, dat jammer genoeg niet van zo'n lang en gelukkige levensduur was: in 2016 gingen de twee met knallende ruzie uit elkaar en de wereld bleef verdwaas achter. Benieuwd waar de noodlottige sluier tegenwoordig ligt.

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2014 - de swingende bruid: Solange Knowles

2014 was een topjaar wat originele huwelijken betreft, maar niemand die beter deed dan Solange Knowles. Die laatste heeft het vermijden van haar grote zus Beyoncé’s almachtige schaduw tot een kunst verheven en verraste vriend en vijand met een magisch leuk trouwpartijtje in New Orleans. Niet alleen kwam ze op de fiets opdagen (en droeg ze daarbij een lekker handig broekpak), ze haalde ook een indrukwekkende cape en gouden cuffs boven die lieten verstaan wie de échte wonder woman van de familie was. Na de ceremonie werd een heus straatfeest opgezet dat zelfs voor het swingende New Orleans extreem was. Als we een plaatsje op één van de huwelijken in deze lijst hadden willen bemachtigen, was het wel dat van Solange geweest.

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2015 - de onverwachte bruid: Cameron Diaz

Het jaar werd ingezet met een verrassing van jewelste: Hollywoods meest verstokte vrijgezelle gaf in navolging van collega George Clooney op 42-jarige leeftijd eindelijk haar jawoord. Gelukkige van dienst was rocker Benji Madden. Diaz’ liefdes-CV is op z’n minst gezegd indrukwekkend, al kreeg geen enkele hartenbreker -van Justin Timberlake tot Jared Leto- haar voor het altaar. Iets waar de 35-jarige rocker Benji Madden vreemd genoeg wel in slaagde. De twee stapten in het huwelijksbootje in het bijzijn van een reeks beroemde vrienden. Drew Barrymore, Nicole Ritchie (Diaz’ kersverse schoonzus) en Chymene Diaz (de zus van de bruid) fungeerden als bruidsmeisjes. Reese Witherspoon, Samantha Ronson en Gwyneth Paltrow vrolijkten de rest van de ceremonie op. Die laatste ging door in de tuin van de actrice in Beverly Hills. Het kersverse koppel liet via een officiële woordvoerder weten „dolgelukkig te zijn om dit avontuur samen onze vrienden en familie aan te gaan”. Van een bruidsfoto jammer genoeg geen sprake...

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_
Archiefbeeld What Happens In Vegas

2015: de meest fotogenieke bruid: de #FollowMeTo vrouw 

„Ik beloof je hand vast te houden en je elke dag mijn liefde te verklaren voor de rest van mijn leven!” Woorden die in het geval van de Russische fotograaf Murad Osmann, het brein achter #FollowMeTo, een bijzondere betekenis hadden. De man verkent de mooiste plekjes van onze planeet sinds jaar en dag nogal letterlijk aan de hand van zijn vriendin Natalia Zakharova. Die laatste blijkt over een uitstekende stijl én achterstel te beschikken, wat reeds heel wat mooie plaatjes opleverde. De allermooiste zijn echter de beelden van hun grote dag. Trouw aan hun hashtag liet Osmann zich door zijn geliefde leiden doorheen het meest sprookjesachtige huwelijksdecor ooit.

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2015 - de meest ongezonde bruid: Mary-Kate Olsen 

Mary-Kate Olsen mag zich ondertussen al vijf jaar Mevrouw Olivier Sarkozy noemen. Het 29-jarige stijlicoon trouwde met de 46-jarige bankier én halfbroer van oud-president Nicolas Sarkozy tijdens een bescheiden ceremonie in Manhattan. Veel details kreeg de pers niet los uit het kersverse koppel, er kwam zelfs geen officiële aankondiging, maar volgens een loslippige gast bestond het huwelijksbuffet uit schalen vol... sigaretten. Ahem. How very french. Geen bruidsfoto's tot nu toe en we vrezen die ook nooit te zullen krijgen. Als de jurk echter afgestemd was op Olsens fabelachtige verlovingsring, mogen we ons aan een vintage, oversized en heel barokke creatie verwachten. 

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2015 - de geheime bruid: Jennifer Aniston 

Bijna drie jaar nadat ze zich verloofde met Justin Theroux, gaf Jennifer Aniston eindelijk haar jawoord -en dat kwam voor ièdereen als een grote verrassing. Maar dan echt ièdereen: zelfs de 70 gasten van het ultra geheime trouwpartijtje waren niet op de hoogte, zij dachten een verjaardagsfeestje voor Justin bij te wonen. Het koppel toverde haar achtertuin voor de gelegenheid om tot sprookjesachtige locatie met houten terras, design lounge en een heuse bar. Onder de genodigden onder andere Friends actrices Lisa Kudrow en Courtney Cox, Emily Blunt en haar man John Krasinski, Ellen DeGeneres en Portia de Rossi en Tobey Maguire. Ondertussen bleek Theroux dan toch niet de ware voor Aniston, maar voor zijn huwelijk ten onder ging maakte hij ons toch (heel) even blij met een kleine foto van zijn toenmalige bruid: ze droeg een witte jurk en losse haren, meer kunnen we er niet uit krijgen. Geheim tot het bittere einde dus.

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2015 - de vergeten royal bride: Beatrice Borromeo

Vier jaar na Kate Middleton stond een andere stijlprinses op, al kreeg die tot haar grote geluk een pak minder media-aandacht te verwerken. Vergeet militaire parades en stijve staatsbanketten, het huwelijk van de Monegaskische prins Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo bestond uit bootjevaren, héél veel feestvieren en een jaloersmakende parade van Haute Couture. Wie? Pierre Casiraghi, kleinzoon van Grace Kelly en prins Rainier van Monaco, neefje van de huidige prins Albert, broertje van modekoningin Charlotte Casiraghi. De bruid, Italiaanse socialite en aristocrate Beatrice Borromeo, haalde voor de gelegenheid echt àlles uit de kast: vier speciaal voor haar ontworpen bruidsjurken, ontworpen door Valentino en Armani. De feestelijkheden werden een week eerder in gang gezet met een wettelijke ceremonie in Monaco zelf, waarna het kersverse bruidspaar met onvermoeibare energie aan haar bruine tintje aan het Noord-Italiaanse Lago Maggiore mocht werken. De resultaten daarvan werden met veel enthousiasme geshowd tijdens een tweede, derde en zelfs vierde huwelijksfeest aan het meer. Waar de bruid aan het begin van haar huwelijksmarathon voor boho creaties en bloemen in het haar ging, koos ze voor haar finale trip naar het altaar voor een knipoog naar Grace Kelly: een klassiek chignon, parels en bolle rok.

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

Ontdek hier alle bruidsjurken van Beatrice Borromeo.

2016 - de Pinterest bruid : Ciara

Waar is de tijd dat Ciara helemaal onderaan de stijlradar bengelde? De ster stapte in juli 2016 in een huwelijksbootje met de hoogst mogelijke Pinterest factor! De zangeres gaf haar jawoord aan American Football speler Russell Wilson in een Brits kasteel dat voor de gelegenheid (en om de Amerikaanse factor in ere te houden) was volgepropt met witte rozen en kaarsen. Een beetje kitsch, maar dat mag wel op een trouwpartijtje. Voor haar bruidsjurk stak ze het kanaal over en ging ze aankloppen bij Roberto Cavalli, die een prachtige kanten creatie met héél veel inkijk (uiteraard!) en een stel fantastische trompetmouwen (verrassing!) tevoorschijn toverde. Aan de gasten werd vriendelijk gevraagd geen foto's te nemen en verspreiden via social media (excuseer?!), maar de bruid zelf kon het uiteindelijk niet laten toch een beeld van haar jurk te delen.

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2017 - de fuck off bruid: Margot Robbie

In 2017 koos ook kersverse publiekslieveling Margot Robbie voor een wel heel geheim huwelijksbootje. De Australische actrice was het voorbije jaar niet van het grote scherm te slaan, achtereenvolgens als Jane in de remake van Tarzan en als de gestoorde Harley Quinn in Suicide Squad, maar besloot haar jawoord ver weg van nieuwsgierige blikken te geven. Via Instagram liet ze weten met haar grote liefde, de Britse regisseur Tom Ackerley, te zijn getrouwd en dat dàt op zich eigenlijk niemand aanging. Got the message.

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2018 - de meest letterlijke bruid: Isabeli Fontana

Toegegeven, haar naam klinkt minder bekend in de oren als Kate Moss of -Middleton, maar model Isabeli Fontana krijgt een eervolle vermelding wegens het heel erg letterlijk in een huwelijksbootje stappen. Ze ging aan boord van een gammele sloep, zeilde naar een godverlaten zandbank in de Malediven en gaf daar, gehuld in een wit niemendalletje, haar jawoord aan verloofde Diego Ferrero. Ook deel van het fabelachtig decor, naast schelpen en waarschijnlijk zandvlooien: haar beste vrienden die uiteraard ook over een job in modellenland beschikten. Lang verhaal kort: bloedmooi, van A tot Z!

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2018 - de alom gewilde bruid: Jon Snow

Collectief rouwen toen niemand minder dan Jon Snow (nu ja, Kit Harington) in ware Middleton stijl met los wapperende, bruine lokken naar het altaar schreed richting een Britse schone. Geen prins William deze keer, wel diens landgenote en actrice Leslie Rose, die trouwens over aristocratische roots blijkt te beschikken. Het paar leerde elkaar kennen op de set van Game of Thrones, waar ze als Ygritt en Jon voor enkele pikante scène hadden gezorgd en Haringtons status van sekssymbool van de ene dag op de andere op de kaart hadden gezet. Fans waren dan ook not amused toen de twee ook in het echte leven hun liefde bezegelden en elke kans op een avontuurtje met Jon Snow als sneeuw voor de zon smolt. Ondertussen wordt hij van een scheve schaats links en rechts beschuldigd, dus ergens is er nog hoop voor de groupies. Wij wensen het echtpaar Harrington dan weer alle overlevingskansen toe.)

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2018 - de nieuwe bruid der bruiden: Meghan Markle

Wie o wie zou ooit naast Kate Middleton kunnen schitteren? De wereld vroeg het zich jarenlang af en de post aan de zijde van prins Harry raakte maar niet ingevuld. Tot de gescheiden Amerikaanse actrice Meghan Markle ten tonele verscheen. Zij vormt één van de meest verrassende verschijningen ooit aan het Britse hof en haalt zich daarmee jammer genoeg ook de toorn van de wrede Britse paparazzi op de hals, maar bezorgde diezelfde media tegelijk ook één van de meest fotogenieke huwelijken uit de recente royalty geschiedenis. 

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

Jurkgewijs ging ze bij Clare Waight Keller aankloppen, op dat moment net aan het hoofd van Givenchy aangesteld. De sobere, zijden jurk waarin ze Meghan Markle naar het koninklijk altaar stuurde, zat volgens het persbericht vast met zes strategisch geplaatste steken, die voor een vloeiende beweging doorheen het ontwerp zorgden. Bovendien was het niet vrij van symboliek: de vijf meter lange sluier uit zijden tule werd afgewerkt met handgemaakt kantwerk dat bloemen uit alle 53 (!) landen van het Gemenebest verenigt. Het kostte naaisters honderden uren werk en ze moesten om de drie minuten hun handen wassen om geen vlekken op de nu al legendarische sluier te maken. Needless to say: een museumstuk.

2018 - de influencer bruid: Chiara Ferragni

Volgende sterrenbruid: net zoals Middelton in 2011 concurrentie kreeg van Moss, moest Meghan in 2018 de schijnwerpers delen met de Italiaanse superblogster Chiara Ferragni en diens grote liefde Fedez. Ferragni beleefde een niet onbescheiden trouwpartijtje in “luna parc” thema in Sicilië en haalde op één dag tijd zoveel couture tevoorschijn dat het duizelde. De bruid ging daarvoor bij Dior aankloppen en die bezorgde haar de jurk(en) van haar dromen. Eén ervan is een fabelachtig exemplaar, geborduurd met tekeningen die het liefdesverhaal van The Ferragnez, zoals ze zichzelf tegenwoordig noemen, uitbeelden, alsook lyrics van de rap die Fedez voor haar schreef. Romantisch, bloedmooi, maar ook ongelooflijk veel vakmanschap. Hier zijn alle foto's van de grote dag, en ontdek hier hoe de jurk tot stand kwam:

2018 - de kanarie bruid: Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski verraste datzelfde jaar vriend en vijand door compleet onverwacht in het huwelijksbootje te stappen met nieuwe vlam Sebastian Bear. “Soooo, I have a surprise", liet de ranke brunette vdaags nadien weten op social media. En wat voor één. Ratajkowski maakte pas 2 maand eerder haar breuk met muziekproducent Jeff Magid bekend, maar vond dus erg snel ware liefde in de armen van producer Sebastian Bear. De actrice documenteerde haar huwelijk én de bachelorette party uitgebreid op Instagram, en bleek ook qua kledingkeuze onconventioneel te zijn geweest. Ratajkowski koos op haar grote dag doodleuk voor een okerkleurig pak van Zara en maakte haar outfit af met een zwarte flaphoed én haar schattige mopshond. De ceremonie vond plaats in New York City Hall en getuige van dienst was niemand minder dan king of memes The Fat Jewish.

https://instagram.com/p/Bfl6Qz0F78b/?taken-by=emrata

2018 - de Bollywood bruid: Priyanka Chopra

Op de valreep van 2018 bundelden Priyanka Chopra het beste van hun looks én culturen tijdens een grandioos trouwweekend in het Indiase Jodhpur. Ze deden wat ze moesten doen om zowel hindoeïstische als christelijke familie te vriend te houden en dat betekent meerdere ceremonies en minstens evenveel verschillende bruidsjurken. De vrouw die achttien jaar eerder uitgeroepen werd tot Miss World gaf zowel in haar traditionele Indiase klederdracht als obligate witten creaties het nakijken en eigenlijk willen we haar trouwalbum als vast kijkboekje voor het slapengaan: heel veel kleurtjes, heel veel moois, heel veel sprookjesachtige plaatsjes om over te dromen. Hartjes emoji.

View this post on Instagram

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

2018 - de après ski bruid: Miley Cyrus

Ondertussen gaven ze er alweer de brui aan, maar nog geen jaar geleden besloten af-aan lovers Miley Cyrus en Liam Hemsworth hun relatie naar een hoger, officiëler niveau te tillen. Ze gaven elkaar het jawoord tijdens een gezellige familievakantie in de bergen en dat zag er geweldig liefdevol en cosy uit. Dat hun liefde ondertussen als een lawine naar beneden stortte blijft voor veel fans nog steeds een zware dobber.

sterrenbruiden_top_110_bruidsjurken_celebs_

2019 - de bruid van Bieber: Hailey Baldwin

En dan is er natuurlijk ook Hailey Baldwin, die haar relatie met Justin Bieber eerder dit jaar officieel maakte en de voormalige kindster meteen ook een meerderjarig imago aanmeet. De bloedmooie bruid droeg een creatie van Off White designer Virgil Abloh en dat zette meteen de toon van het trouwpartijtje: een feest voor het oog, voor social media én voor millenials, inclusief gepersonaliseerde hashtag, de populairste it-girls van het moment onder de aanwezigen en muziek die je van je schoenen blaast. Een hoogmis voor cool kids.

Ontdek hier alle foto's van het Bieber huwelijk, en hier hoe de prachtige bruidsjurk tot stand kwam: