Eerste beelden: het huwelijk van George Clooney

Gepubliceerd op 30 september 2014 door Isabelle
Eerste beelden: het huwelijk van George Clooney

George Clooney

Het meest opwindende huwelijksbootje sinds Brangelina is gaan varen, hier zijn de eerste beelden!

Vrouwen over de hele wereld kunnen het nog steeds niet geloven, zijn indrukwekkende rij ex-geliefden al helemaal niet, maar kijk: ’s werelds meest verstokte vrijgezel heeft dan toch zijn jawoord gegeven.

Geen bescheiden plechtigheid voor Clooney en zijn echtgenote Amal Alamuddin, wel een grootse ceremonie in Venetië, de plek waar ze elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Het weekblad Hello pakt uit met de eerste beelden, waaronder ook De Jurk. Ook deze sterrenbruid bleek gezwicht voor Oscar de la Renta, ze straalde in een kanten ontwerp met boothals en traditionele sluier.

George Amal

1/

Ook het Amerikaanse People licht een tipje van de sluier -no pun intended. 

people cover

2/

's Anderendaags begaf het koppel zich naar het gemeentehuis van Venetië om hun eeuwige liefde ook wettelijk te bezegelen.

Amal George

Amal George 2

Daarnaast nog een resem andere jurken voor de prachtige mensenrechtenadvocate. Tijdens het huwelijksweekend haalde ze ook een portie Alexander McQueen en Giambattista Valli uit de kast…

3/

Minder maagdelijk: de vuurrode Alexander McQueen jurk die ze tijdens het typisch Amerikaanse rehearsel dinner droeg.

Amal 2

4/

De kersverse Mevrouw Clooney houdt van asymmetrie, zo blijkt. Een dag na haar huwelijk verscheen ze in deze adembenemende creatie van Giambattista Valli.
Amal 1