In beeld: Poppy Delevingnes Marokkaanse huwelijk

Geüpdatet op 19 april 2019 door Isabelle
In beeld: Poppy Delevingnes Marokkaanse huwelijk

Inspiratiebom! Terwijl Kimye dit weekend in een chic Italiaans huwelijksbootje stapte, koos Poppy Delevingne voor een Marokkaanse sloep.  De Britse it-girl gaf in Marrakech voor de tweede keer op rij haar jawoord en gooide daarbij alle tradities overboord.  

Vorige week trouwde de socialite met James Cook in Londen, ze droeg daarbij een klassieke bruidsjurk van Chanel. Omdat elk sterrenhuwelijk tegenwoordig twee keer wordt gevierd, verhuisde het feestgewoel dit weekend naar Marokko. Goed voor een knallend feestje met tulbanden, hippies, kamelen en heel veel glitter.

De jurk: een creatie van Emilio Pucci, lekker boho met roze en gele versieringen. Zusje Cara nam opnieuw de rol van bruidsmeisje op zich, in een kanten maatpak deze keer. Ontwerper Peter Dundas, de man achter beide looks, liet zich tot onze grote vreugde helemaal gaan op Instagram om iedereen van al dit moois te laten meegenieten. MTIxNDI3MjkzMzMyMzQyMjg1
bruidsjurk Poppy DelevingneBruidsjurk poppy delevingne 2

Cara Delvingne bruidsmeisjOok aanwezig: Poppy’s onafscheidelijke party squad; Alexa Chung, Sienna Miller, Georgia May Jagger en de Britse prinses Beatrice. Goede vriend Matthew Williamson was eveneens van de partij, samen met modellen Arizona Muse en Jessica Hart –die hij voor de gelegenheid in een Marrokaans jasje had gestoken. Onder de hashtag #Popdogwedding deelden zij hun mooiste plaatjes op sociale media. Een weekend dat meer dan genoeg inspiratie opleverde voor een knallend boho huwelijk:

Ook zin in een weekendje Marrakech? Ontdek hier onze hotspots in de stad!