Anne’s 5 hotspots in Marrakech

Geüpdatet op 22 januari 2014 door Anne Poelmans
Anne’s 5 hotspots in Marrakech

adressen marrakech

Hoewel het in België dezer dagen aanvoelt als lente verdien je jezelf te verwennen met een tripje naar de zon. ELLE-vrouwen houden van zon, lekker eten, verwend worden in de spa, shoppen en visuele prikkels. En net daarom is Marrakech de perfecte bestemming voor een 4-daagse. Mijn 5 favoriete adressen in Marrakech:

SLAPEN

SELMAN MARRAKECH - www.selman-marrakech.com

Gezien het hotel vrij nieuw is, is er nog niet teveel volk en is alles nog proper en ongeschonden. De paradijslijke tuinen zijn zalig om te genieten van de zon en de batterijen terug op te laden.

Selman MarrakechZONNEN

BELDI COUNTRY CLUB - www.beldicountryclub.com

Net naast Hotel Selman kan je de Beldi Country Club vinden alwaar je kan overnachten of gewoon een dagje aan het zwembad doorbrengen. Eten doe je er 's middags onder de olijfbomen. Vermits de zon in de winter ondergaat rond 16uur is dat het perfecte moment om je te laten verwennen in hun spa.

beldi_country_club_marrakech_morocco_3BELDICOCKTAILS DRINKEN

CAFE DE LA POSTE - https://www.facebook.com/pages/Le-Grand-Caf%C3%A9-de-la-Poste-Marrakech/511480905558391

Waar beter hangen in de zetel met een cosmopolitan-cocktail dan in het koloniaal salon van Café de la poste. Al jaren een instituut in Marrakech. Je kan er ook lekker eten.

546875_511514292221719_42501613_nETEN

LE COMPTOIR - comptoirmarrakech.com

Gezellig tafelen in een typisch Marrokkaans kader met heerlijke locale gerechten. Vergeet zeker niet om bij je reservatie te vragen voor een tafeltje op de eerste verdieping. Deze hotspot staat ook bekend om zijn befaamde show nights met lustopwekkende buikdanseressen.

Le Comptoir MarrakechSHOPPEN

De mooiste hoeden aan interessante prijzen: borsalino en panama: ANDRE LE CHAPELIER (+212 5 75 44 05 33) Avenue Mohammed V, Galerie Elite, 1e verdieping, Guéliz

Beauty: in de souks van de medina koop je musk om je kledingkast fris te laten ruiken, argan-olie om je huid en haar te verzorgen en crème de la rose.

Als je de toeristische buurten wil ontwijken kan je best gaan shoppen in de industriële zone van Marrakech in de Rue de Safi. Geurkaarsen (Bougies AMIRA ), badlinnen (Linge de maison VIA NOTTI), saladekommen en andere potten (Poteries AKKAL ) aan zeer democratische prijzen.

Vliegen naar Marrakech: Ryanair, Jetairfly of Thomas Cook