Eén shoppingadres om grijze dagen door te komen

Gepubliceerd op 20 december 2019 door ELLE Partner
Eén shoppingadres om grijze dagen door te komen

Om het einde van het jaar uit de duisternis te tillen komt Docks Bruxsel met een aanlokkelijke agenda op de proppen. De kou doorstaan om te gaan shoppen? Niet nodig! De warme, gezellige omgeving van Docks Bruxsel houdt de ijzige wind buiten…

Vaarwel zondagsdekentje!

Herfstzondagen zijn dé perfecte momenten voor winterslaapjes. Op het programma staan series, warme chocolademelk, pluizige winterkousen of werk inhalen… Tot de winterblues genadeloos op je moraal inbeukt en je het thuis geen seconde langer uithoudt. Docks heeft de ideale oplossing voor de huismussen én drukbezette socialites onder ons. Gedurende drie zondagen in december kan je er - met of zonder vriendinnen – terecht voor een heerlijk winteruitstapje. Meer nog, het shoppingparadijs heeft er vijf ketens bij: Jack and Jones, Hema, Only, Snpies en Equivalenza. Of je nu op zoek bent naar dat schattige truitje voor bij het haardvuur, die supercomfy pantoffels waarin je zonder schroom de postbode ontvangt, of een schitterende jurk die op het oudejaarsfeest iedereen omver blaast: wie zoekt, die vindt het hier! Ja hoor, cocooning rijmt op shopping. Of toch bijna.  

Kerstmagie : dé remedie tegen grijze dagen

Last van de winterdip? Kom en verwen het kind in jezelf op de XMAS Village bij Docks tussen 28 november en 6 januari! Snuif de heerlijke geur op van kerstlekkernijen tussen gezellige chalets en een schitterend verlicht decor. Terwijl de sneeuwvlokken buiten dwarrelen, warm jij binnen lekker op... Zelfs op de ijsbaan! En zoals we allemaal weten is het leven vallen en opstaan: krabbel gewoon recht en draai nog een kunstige pirouette. Kinderspel. Je kan jezelf van 22/11 tot 11/01 de titel van ijskoningin toekennen.

Wij warmen ons alvast op!

Uitzonderlijke openingstijden: op zondag 1/12, 15/12 en 22/12 van 10 tot 18 uur.
Docks XMAS village: van 28/11 tot 06/01

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Docks.
www.docksbruxsel.be