Recept: easy peasy bladerdeegtaartjes met spinazie, erwten en kaas

Ingrediรซnten
- 1 rol bladerdeeg
- 30 g verse spinazie
- 1 el olijfolie
- 30 g erwten, gekookt
- 100 g St Mรดretยฎ natuur
- 1 ei
- Verwarm de oven voor op 200ยฐC. Verwarm de olijfolie in een diepe pan en laat de spinazie slinken.
- Snij 16 kleine rondjes uit het deeg. Schep een lepeltje St Mรดretยฎ in het midden van elk rondje.
- Verdeel de spinazie en de erwten over de rondjes deeg. Bestrijk de uiteinden van het deeg met losgeklopt ei. Bak gedurende 15 minuten. Klaar!
- TIPS: Werk af met wat tuinkers en serveer. Lekker warm รฉn koud! Tomaat of courgette over? Vervang de erwten en spinazie en geef er zo een mediterrane toets aan.
Meet Marta! De Belgische met Poolse roots maakt het mooie weer op Instagram met haar prachtige beelden en heerlijke bordjes. Ze houdt van makkelijke recepten met seizoensgebonden ingrediรซnten, die ze omtovert tot (meestal) vegetarische gerechtjes voor elke dag.
ads
Lore Ginneberge
Lore is Digital Fashion & Beauty Editor; altijd klaar om je sterrenbeeld te ontleden of je kleurtype te analyseren. Professionele parfumsnuffelaar en trotse verzamelaar van lippenbalsems met een hydratatiegeheim. Als ze offline is, kun je haar waarschijnlijk vinden in de spinningclub of verdiept in een nieuwe bestseller.
ads