De leukste millenial pink hotspots in binnen- en buitenland

Geüpdatet op 20 november 2019 door Maxine Detaellenaere
De leukste millenial pink hotspots in binnen- en buitenland

Generation Z mag dan wel geel als favoriete kleur hebben gekozen, wij zijn nog altijd dol op alles millennial pink. Een overzicht van onze favoriete zachtroze adresjes in binnen- en buitenland.

Humble Pizza - Londen

Voor de fans van vegan food, pizza en millennial pink hebben we het perfecte restaurant gevonden: Humble Pizza in Chelsea. Je zal er wel voor naar Londen moeten treinen, maar deze gloednieuwe pizzeria is een lust voor het oog. Humble Pizza bevindt zich in hartje Chelsea, de artsy West-Londense buurt met onder meer de beroemde King's Road - waar de mod- en punkcultuur hoogtij vierden, en nu nog altijd een favoriete plaats van cool kids allerhande - de Saatchi Gallery en het Royal Court Theatre.

millennial pink, hotspot, londen, humble pizza

Adres:

Humble Pizza
King's Road 342
Londen

Meer weten? humblepizza.co.uk

Mama Kelly - Amsterdam

Ook onze noorderburen zijn wel fan van Barbie-roze restaurants, getuige het succes van Mama Kelly in Amsterdam. Niet alleen serveren ze in deze Nederlandse hotspot smakelijke kip en kreeft, zelfs de meest cynische mens wordt vrolijk van zoveel bubbelgumkleurige muren, tafeltjes, cocktails en desserts.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MaMa Kelly Amsterdam (@mamakellyamsterdam) op

Adres:

Olympisch Stadion 35
Amsterdam

Meer weten? mamakelly.nl

Mooy

Lijkt Londen je toch iets te ver reizen maar is roze je absolute lievelingskleur? Ga dan zeker eens langs bij Mooy in Antwerpen, waar je niet alleen heerlijk gezond kan lunchen en roze latte's slurpen, maar ook kan ronsnuffelen in het roze beautywalhalla achteraan deze girly place to be.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ♥ MOOY ♥ ♥ (@mooy.antwerp) op

Adres:

Mooy
Lombardenvest 19,
2000 Antwerpen

Meer weten? mooyantwerp.be