Wedstrijd: win een pakket gezichtsverzorging van Avène A-Oxitive

Geüpdatet op 23 december 2019 door ELLE Partner

Heeft je huid zijn glans verloren? Zie je elke morgen opnieuw die rimpeltjes wanneer je in de spiegel kijkt? Tijd voor actie! Doe mee aan onze wedstrijd en sleep het nieuwe gamma gezichtsverzorging van Avène A-Oxitive in de wacht. 

Beantwoord één eenvoudige vraag en ervaar dat rustgevende gevoel van een frisse, gezonde en gehydrateerde huid. Met 4 producten, zowel voor dag- als nachtverzorging, gaat Avène de eerste ouderdomsverschijnselen tegen.

Partners in beauty

Blauw licht, beeldschermstraling, vervuiling, airconditioning, verwarming, fastfood … We worden elke dag blootgesteld aan talloze factoren die het evenwicht en de schoonheid van onze huid verstoren. Om oxidatieve stress en de eerste ouderdomsverschijnselen tegen te gaan, ontwikkelde Avène vier verzorgingsproducten met elk hun eigen werking. Stuk voor stuk verzachten ze de aangetaste huid, hydrateren, beschermen of verwijderen dode huidcellen.  Alles om jou een natuurlijke en frisse huid te geven. Je gezicht ziet er jonger, stralender en vitaler uit!

Dag- en nachtverzorging

Om ons nog langer van een mooie huid te laten genieten, bevatten de Avène producten uit twee actieve en complementaire bestanddelen. Enerzijds is er de verzorging op basis van Pro-vitamine E en C die de huid overdag beschermt als een schild van antioxidanten en ze weer glad maakt.  Anderzijds is er de nachtverzorging op basis van pro-vitamine E en retinaldehyde die dode huidcellen verwijdert en de huid herstelt om zo de eerste ouderdomsverschijnselen te lijf te gaan.

Waag je kans!

Doe mee en beantwoord deze vraag:


Hier vind je een tip!

Succes!

 

Huidanalyse, informatie en verkooppunten: eau-thermale-avene.be

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Avène.
www.avène.be